Vergi Haftası Nedeni ile Hüseyin Aksoy'a Ziyaret !

Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut, Vergi Haftası nedeniyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Vergi Haftası Nedeni ile Hüseyin Aksoy'a Ziyaret !
banner158
banner174
Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut, Vergi Haftası nedeniyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Defterdar Dursun Ali Özel, Hüseyin Aksoy’a her yıl olduğu gibi bu yılda Şubat ayının son haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu.
Hafta ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Aksoy, verginin kutsal olduğunu ve ödenen vergiler ile ülkemizin daha da gelişeceği gerçeğini vurgulayarak. Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut’’un ve tüm çalışanların Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER