İYİ Kİ VARSIN. HAMAS

İsmi çok duyulmamış, sıradan bir siyasi parti. Filistin halkı, yetmiş beş yıldan beri, İsrail tarafından hem zulme uğruyor, hemde toprakları işgal ediliyor. Ülkelerini bu haksızlıklara karşı korumaya çalışan Filistinliler, hemen hemen her gün İsrail tarafından öldürülüyor. Mahmut Abbas tarafından oluşturulan, teslimiyetçi siyasi yapı, İsrail ile uyum içinde çalışmaktadır. Bu uyum Filistin halkını onursuz ve zavallı bir duruma düşürmüştür. Kendi ülkelerinde köle gibi yaşamak zorunda kalmışlardır. Bu onursuz yapıya isyan eden bir grup, Hamas diye bir siyasi yapıyı oluşturarak Gazze seçimlerini kazandılar. Filistin Devletinin yönetimine de aday oldular. Seçimi kazanabilecek duruma gelmiş olmaları, İsraili rahatsız etmiş ve seçimler, Mahmut Abbas'ın da isteği ile süresiz olarak ertelenmiştir. İsrail'in her türlü baskısına rağmen, Gazze bağımsız bir yapıya kavuşmuştur. Mahmut Abbas yönetimi de teslimiyetçi bir politika izleyerek adeta İsrailin emir ve komutası altına girmiştir.Tüm bu onursuz, teslimiyetçi politikaya isyan eden, Hamas militanları İsrail zülmüna karşı dişe diş bir mücadele vermeye başlamıştır. İsrail tarafından, Anasız, babasız, kardeşsiz bırakılan, Filistinli yetim çocukların oluşturdukları Hamas, İslamın namusunu kurtarmıştır. İmanlı, inançlı, kararlı ve yürekli, bir avuç, İslam mücahitinin başarısı, Müslümanım diye geçinen bir milyar zavallı, niteliksiz topluluğa kapak olsun.
Değerli okurlarım, Hamas, İsrail ile birlikte, ABD, İngiltere, Almanya ve Fransayı yendi. Bu alçak ülke yöneticilerinin gerçek yüzlerini açığa çıkardı. İnsanlıktan, en ufak bir kısmet almamış olan bu alçak mahlukların, gerçek ve çirkin yüzlerini kendi toplumlarına da göstermiş oldu. Tüm Dünya medyası birlikte hareket etselerdi bu kadar başarılı olamazlardı. Allahın planı galip geldi. Müslümanım diye geçinen bir milyar zavallıyada islami bir ders verdi. Alabildilerse tabi. Şaşkına dönen İsrail, hata üstüne hata yaptı. Gizlice işlediği suçları, açıkça işlemeye başladı. İnsanları diri diri gömdü. Acil ihtiyaç yardım alzemelerini kameraların önünde yaktılar. Kendi vatandaşlarını katlederek, Hamasa yüklemeye çalıştılar. Hem insanlık suçu işlediler, hem de kitlesel soy kırım katliamı yaptılar. Merhamet yok. Vicdan yok. Acıma duygusu yok. Şeklen insana benzeyen, korkuç yaratıklar topluluğunu oluşturmuşlar. Tüm pislikleri ayan beyan ortalıkta. İsrail, işlemiş olduğu bu korkunç suçların bedelini ödeyemez. Hamas, Dünyada yaşayan her kese insan olduklarını hatırlattı. İnsanların harekete geçmesini sağladı.
İsrail, Dünyada sahipsiz kalacak. Tüm çirkinliklerini Dünyaya seyrettirdi. Kendi kendisini ele verdi. Bölgenin en güçlü Devleti görünümünden, terörist bir örgüt durumuna düştü. Şuç ortağı, bunak Biden de bu yapmış olduğu alçaklığın bedelini, mutlaka ödeyecektir. " İman varsa, imkan da var" İmanlı, inançlı, kararlı ve yürekli islam mücahitleri, İsraile kan kusturuyor. İsrail, o bölgede yaşayabilme şansını kaybetti. Dünyanın en güçlü silahları ve milyar dolarları ile bir avuç Hamaslıyı mağlup edemediler. Silahsız, savunmasız, kadın ve çocukları katlettiler. İslam Halifesi Erdoğan, bu alçak kahpelere sessiz kalmadı. Her platformda kahpeliklerini yüzlerine vurdu. İslam mücahitlerine her anlamda destek oldu ve sahiplendi. ABD nin, İngilterenin, Almanyanın, Fransanın ve diğer kafirlerin alçak ve aşağılık olduklarını her seferinde yüzlerine, tokat gibi vurdu. Netenyahu " Türkiye de dostlarımız var, Erdoğan'ı durduracaklar" dedi. Geçmiş olsun Netenyahu. O eskidendi. Şimdi yemezler. Ulan alçak namussuzlar, 1923'ten 2016 yılına kadar, ülkemizi siz yönettiniz. Türkiye'yi ikinci vatanınız olarak görüyordunuz. Şimdi biz yönetiyoruz. O soysuz dostlarınızın hiç bir yetkileri ve varlıkları kalmadı. Ancak kudurmuş köpek gibi oldular. Sadece saldırmaya çalışıyorlar. Bizde onları zaman zaman barınaklara alıyoruz. Aşılarını yaptırıyoruz.
Altılı masanın Müslüman görünümlü, Temel Karamollaoğlu'su, Ali Babacan'ı, Ahmet Davutoğlu'su ve Meral Akşener'in babaları, dedeleri Netenyahunun dedeleri ile kardeş yada kardeşten de daha öte oldukları, toplumumuzca bilinmektedir. Kılıçdaroğlu Kemal da Paşinyan'ın çok yakın akrabası olduğu biliniyor. Netenyahu nun ajan provokatörü Ümit Özdağ ve borazancıları, Can Ataklı, Fatih Altaylı, Uğur Dündar ve benzerleri. Bunların tamamının kullanma tarihleri geçti. Hiç bir güçleri kalmadı. Netenyahu, bunların kendilerine faydası yok. Sana nasıl faydalı olabilirler. Zavallı mahluk sen bunlardan daha kötü bir durumdasın. Ananı belliyecekler. Ceza alacaksın.Tutuklanacaksın. Sürüm sürüm sürüneceksin. Yaptığın tüm kahpeliklerin bedelini ödeyeceksin. Dünya yeniden yapılandırılacak. Erdoğan söz ve karar sahibi olacak. Daha adil bir Dünya oluşacak. Dünyada ki tüm insanı kurumlar çalışır bir duruma gelecekler. Güçlü olan değil, haklı olan kazanacak. Dünyada ki tüm yer altı ve yer üstü maden ve enerji kaynakları, emperyalist amaçlı değil, kazan, kazan anlayışı ile işletilecek.
Hamasın yönetiminde, başkenti doğu Kudüs olan, bağımsız ve özgür bir Flistin Devleti oluşacaktır. Bundan iç kimse kuşku duymasın. "Zülmile abat olanların ahiri berbat olacak" Kahrolsun faşist kafirler. Yaşasın tam bağımsız Türkiye. Saygılarımla.
İDRİS ORTAKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Medeni sevinç
Medeni sevinç - 5 ay Önce

Kardeşim İdris bey; zalim, işgalci ve işbirlikçi emperyalist kafirler bunu yapıyorlar. Ya ismi Müslüman olan hain işbirlikçi devletçiklere ne demeli?