Dedektör köpek Millow'dan Kaçamadı !

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM Otoyolu İzmit Gültepe Dinlenme Tesisleri'nde durdurulan araçta 18 kilogram esrar maddesi yakalandı.

banner174
 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM Otoyolu İzmit Gültepe Dinlenme Tesisleri'nde durdurulan araçta 18 kilogram esrar maddesi yakalandı. Araçta bulunan Suriye uyruklu M.E.S. ve M.A. ile Türk vatandaşı S.T. yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında dün (çarşamba) TEM Otoyolu İzmit Gültepe Dinlenme Tesisleri'nde durdurulan araçta narkotik dedektör köpeği Millow’un tepki vermesi üzerine yapılan aramada yakıt deposu içerisinde 42 paket halinde 18 kilogram gelen presli şekilde esrar maddesi ele geçirildi. Suriye uyruklu M.E.S. ve M.A. ile Türk vatandaşı S.T. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER