Emniyetten silahlı suç örgütüne operasyon!

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bu operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetten silahlı suç örgütüne operasyon!
banner158
banner174

Kocaeli'nin Gebze, Çayırova ve Darıca ilçelerinde özel harekat polislerinin de katılımıyla düzenlenen bir operasyonla, silahlı suç örgütüne darbe vuruldu.

Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerinde liderliğini U.Ö isimli şahsın yaptığı çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne yönelik 13.02.2024 günü düzenlenen operasyonda 41 şüpheli şahıs yakalanmış, 13 şahıs TUTUKLANMIŞ, 28 şahıs adli kontrolle serbest bırakılmıştı.
KOM ekipleri, aynı suç örgütüne yönelik ikinci bir operasyon düzenledi. Cuma günü gerçekleştirilen bu operasyonda, özel harekat polislerinin de katkısıyla 29 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 
-19 adet tabanca
-3 adet tufek
-20 adet kesici/delici alet
-1505 adet fişek
-25 adet tüfek kartuşu ele geçirildi.
KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda elde edilen ek deliller ve Organize Suç Örgütünün faaliyetlerine devam etme arayışı içinde olduğuna dair elde edilen bilgiler neticesinde müşteki ifadeleri ve incelemeler neticesinde 10.05.2024 günü düzenlenen eş zamanlı operasyonda 29 şüpheli şahıs yakalanmış, yapılan aramalarda 4 adet 9 mm çaplı tabanca, 9 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1250 adet 9 mm çaplı fişek, 1 adet pala, 550 paket gümrük kaçağı tütün ele geçirilerek el konulmuştur.
Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sonrası Gebze Adliyesine sevk edilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER