İYİ PARTİ KARTEPE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

İyi Parti Kartepe İlçe Yönetiminin haftalık toplantısı ilçe binasında gerçekleşti.

İYİ PARTİ KARTEPE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
banner158
banner174
 İyi Parti Kartepe İlçe Yönetiminin haftalık  toplantısı ilçe binasında gerçekleşti. Teşkilat, seçim ve seçim stratejileri gündeminin ardından 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan, aynı zamanda eski bir öğretmen olan İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Musa Coşkun;
"Toplumun mimarı, olmazsa olmazı olan öğretmenlerdir. Gelecek kuşakları bilgi, birikim, şevkat ve ideallerle dizayn edecek olan öğretmenlerimizdir. "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyen bir inanışın inananları olarak öğretmenlerimizi hayatımızın neresinde tutuyoruz. Toplumda yeteri kadar karşılığını veremediğimiz öğretmenlerimiz, mevcut sistematik hatalarımız ile atanma kuyruklarında heba olduğunu görmek içimizi acıtıyor.
Gelecek nesillerin iyi eğitimli olabilmeleri için öğretmenlerimizin iyi olması ve sorunlarının çözülmesi ile mümkün olacağının bilincindeyiz. Bugün  sözleşmeli, kadrolu, ücretli diye tasnif edilen sosyal haklarını farklı tarifeler üzerinden alarak görev yapan öğretmenlerimizin yetiştirdiği çocukların dünya ile yarışması mümkün gözükmemektedir.
24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bütün öğretmenlerimizi layık olduğu yerde gördüğümüz, haklarına kolayca ulaşabildiği, akıllarında yanlızca devletimizi büyütecek nesiller yetiştirme arzusu olduğu bir Türkiye hayalimiz ile bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.
Fidanlarımızı çınar edecek öğretmenlerimize bin selam olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER