Vali Yavuz yılbaşında görev yapan personelleri ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yılbaşında görev başında olan jandarma, polis, itfaiye ve sağlık personellerini ziyaret etti.

Vali Yavuz yılbaşında görev yapan personelleri ziyaret etti
banner158
banner174

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yılbaşı akşamı görevde olan birimleri ziyaret etti. Vali Seddar Yavuz'a Vali Yardımcısı İl Emniyet Müdürlü Faruk Karaduman, il Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt eşlik etti.Vali Yavuz ilk olarak Kocaeli İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vali Yavuz burada askerlerinin yeni yılını kutlayarak, "Vatan görevi kutsal bir görev. Bu görevleri yaparken şevk ile vatana hizmet aşkı ile yapın ve gün saymayın. Biz ordusu olan bir millet değil milleti ordu olan bir milletiz. Zamanı geldiğinde yaşlısı genci erkeği kadını cepheye gider. İmanlı insanlar vatanını sever. Askerlik arkadaşlıkları hiç unutulmaz. Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum." dedi


Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yılbaşı kapsamında Kartepe uygulana noktasını ziyaret etti. Uygulana noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşların yeni yılını kutlayan Vali Yavuz, vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi. Görevli polislerin yeni yılını kutlayan Vali Yavuz, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz açıklamasında yeni yılın barış ve huzur getirmesini dileyerek "Dünyada akan kan ve gözyaşına yeni yılın çare olmasını diliyorum. Başta Rusya-Ukrayna, diğer taraftan İsrail ve Filistin arasında meydana gelen savaşın biran önce bitmesini temenni ediyorum. Ülkemizi hedef alan küresel güçlerin de desteklediği terör örgütlerinin faaliyetlerinin de son bulmasını temenni ediyorum. Son terörist kalıncaya kadar bu konudaki mücadelemizin devam edeceğini, terör örgütleriyle ve musahipleriyle mücadele edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu vesileyle son zamanlarda kahramanca şehit düşen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine bir kez sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.


3 bin 277 güvenlik personeli ile sahadayız"
Yılbaşı için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Vali Yavuz, "Valiliğimiz koordinasyonunda tüm güvenlik birimlerimiz, belediyelerimiz, sağlık kuruluşlarımız, elektrik idaremiz aklınıza gelebilecek tüm kurum ve kuruluşlarımız koordinasyonumuzda gerekli hazırlıklarını yaptı. Bugün itibariyle emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerimizce toplam 3 bin 277 güvenlik personeli, 350 araç, 2 drone, 3 dedektör köpek görevlendirilmiş ve hassasiyetle güvenlikli tedbirlerini almış bulunuyoruz" şeklinde konuştu.


"53 istasyonda 182 sağlık personelimiz hazır"
Yeni yıl için yapılan tedbirlerden bahseden Vali Yavuz, "83 ambulansımız, 53 istasyonda 182 sağlık personelimiz, sahte ve kaçak içkiye yönelik olarak 59 gıda mühendisimiz, SEDAŞ elektrik kesintilerine karşı 56 personel, 40 araç ve 3 mobil jeneratörle, su ve kanalizasyon idaremiz 28 personel ve 45 araç ile kara yolları teşkilatımız, 20 personel, 9 araç ile Kuzey Marmara Otoyolu İşletmesi 14 personel, 8 araç ile, itfaiye daire başkanlığımız yangınlara karşı 172 personel, 19 itfaiye aracı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 120 personel, 25 araç ve 6 çekiciyle, ticaret il müdürlüğümüzde fahiş fiyat uygulamalara yönelik olarak ekipleriyle sahada bulunacaktır. Kısacası bu gece 3 bin 928 personel, 503 araç, 6 çekici, 3 mobil jeneratör, 2 drone, 3 dedektör köpeğiyle ilgili kurum ve kuruluşlarımız sahada bulunacak. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde yılbaşı geçirmesini sağlamak üzere hepimiz ayaktayız. Bir kez daha başta Kocaeli kardeşlerimiz olmak üzere aziz milletimizin yeni yılını kutluyorum. Sağlık, başarı ve huzur dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.


HASTALARA KARANFİL HEDİYE ETTİ
Vali Seddar Yavuz kontrol noktasını ardından İtfaiye ve Şehir Acil servisini ziyaret etti. İtfaiye personellerinin yeni yılını kutlayan Vali Yavuz Acil servisteki hastalara da karanfil hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER