VALİMİZ SAYIN HÜSEYİN AKSOY, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASININ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Başiskele ilçesinde inşaası devam eden İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 VALİMİZ SAYIN HÜSEYİN AKSOY, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASININ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.
banner158
banner174
 İncelemede; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, Başiskele Kaymakam Vekili ve Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun,  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Aygün ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz eşlik etti.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy incelemede yaptığı konuşmalarında; “Kocaeli için önemli yatırımlarımızdan birisi olan İl Emniyet Müdürlüğümüzün yeni binasının inşaatında incelemeler yapmak üzere buradayız. İnşaatımız 56 milyon TL+KDV ile ihalesi gerçekleştirilmiş, toplamda 24 dönüm arazi üzerinde 3-4 ve 6 katlı bir inşaat kapsamı içerisinde toplamda 36 bin metrekare kapalı alanı olan bir yer. Diğer iç avlu, tören alanları ve diğer yerleriyle beraber 50 bin metrekareye yakın  bir inşaat alanı kapsamı içerisinde çalışmalar devam ediyor. Şuan itibariyle %38 fiziki gerçekleşmedeyiz. Sözleşmenin bitiş tarihi 2021 yılı olmasına rağmen yüklenici firmamız 2019 yılının sonu itibariyle inşaatı tamamlayabileceğini söylüyor. İnşallah biran önce tamamlanır ve İl Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binasına kavuşmuş olur. Çünkü tek bir binada hizmetlerin koordine edilmesi daha önemli ve anlamlı. İnşallah İl Emniyet Müdürlüğümüz bu hizmet binasına biran önce kavuşmuş olur.” diyen Sayın Valimiz konuşmalarının ardından İl Emniyet Müdürlüğünün  yeni hizmet binasının  inşaat alanını gezerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER