Karaosmanoğlu, Kartepe’de Bayramlaştı

Karaosmanoğlu, Kartepe’de Bayramlaştı

 Karaosmanoğlu, Kartepe’de Bayramlaştı
banner158
banner174
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatında ki bayramlaşmaya katıldı.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatında ki bayramlaşmaya katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra rahatsızlığı nedeniyle bayramlaşmaya katılamayan ilçe Başkanı Hasan Kandaz’ın yerine Başkan Vekili Yusuf Özdemir ve teşkilat mensupları hazır bulundu. Sıcak ve samimi havada geçen bayramlaşmada konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu bayram başta şehit aileleri olmak üzere, gazilerimizi ve ailelerini ile büyüklerimizi ziyaret edelim. Çevremizde ki çocukları sevindir menin yanı sıra yetimleri de kesinlikle unutmayalım” dedi.
AK PARTİ’DE ÇOŞKU HAKİMDİ
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de yaptığı konuşmada, “AK Parti kadroları olarak birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet ediyoruz. Bizim davamız vatandaşımızın gönlüne yerleşmektir, çok şükür bunu da gerçekleştirdik. Gayretimiz de budur. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın çizdiği ufukta bizlerde yürüyoruz. Hizmetlerimizi insanımızla ve teşkilat üyelerimizle birlikte yapıyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti Kartepe Teşkilatında bayramlaşma coşku içerisinde yapılarak tamamlandı.
KARTEPE İLÇE BAYRAMLAŞMASINA DA KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi Uzunçiftlik Düğün salonunda yapılan ilçe bayramlaşmasına da katıldı. Kartepe Kaymakam’ı Osman Durmuş’un da katıldığı bayramlaşmaya ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar ve vatandaşlar hazır bulundu. Hüseyin Üzülmez bayramlaşmada, “Ramazan’ın anlamına uygun olarak yaşadık ve hizmetlerimizde o doğrultuda oldu. İlçe Belediyesi olarak her mahallemizde Ramazan’nın doya doya yaşanması için farklı hizmetlerimiz oldu. Vatandaşımızla birlikte her anımızı değerlendirdik. Bir kez daha ifade etmek isterim ki şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu’da, “Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bugün kardeşlik günümüz. Dargınların barışacağı bu bayram da şehit ailelerimizi ziyaret edelim. Akrabalarımızı da unutmadan büyüklerimizin dualarını alalım, engelli bireylerimizi ve aileleri de unutmayalım” hatırlatmasını yaptı. Daha sonra ilçe protokolü ve vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER