Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı

 Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
banner158
banner174
Kocaeli Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yılını coşkulu bir programla kutladı
Kocaeli Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KADER), Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümünü önceki akşam Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen program ile kutladı. KADER Başkanı Mikail Kalyoncu’nun ev sahipliği yaptığı programa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İŞKUR Müdürü Ulvi Yılmaz, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve çok sayıda davetli katılım sağladı. 

 

“ARTVİN, BARIŞ KENTİ”

Mikail Kalyoncu, “Artvin, barış ve kardeşlik kentidir. Bir tarih kenti olan Artvin, Batum’dan Türkiye sınırları içine girmesiyle ülkemize birçok zenginlik katmıştır. Artvin yer altı zenginliğiyle değerli olduğu gibi yeşilliğiyle de ülkemize değer ve güzellikler katmaktadır. Ülkemiz için gecesini gündüzüne katıp çalışan vatan, bayrak, din sevgisiyle yoğrulmuş bir ilin evlatlarıyız. Ayrıca vatanımız için şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER