PKK İLE İLİŞKİLİ ÖĞRETMENLER ...

Başbakan Binali Yıldırım, “65.Hükümet’in ilk 100 Günü” toplantısında eğitim öğretim faaliyetleri konusunda açıklamalarda bulunurken, PKK ile etkileşim içine girmiş, bir şekilde temas etmiş yaklaşık 14 bin öğretmen olduğunu , bu öğretmenlerin batı illerine sürüleceğini söyledi.

PKK İLE İLİŞKİLİ ÖĞRETMENLER ...
banner158
banner174
 Binali Yıldırım’ın bu açıklamasına vatandaşlar büyük tepki gösterdi. 1 Eylül’de KHK ile FETÖ bağlantılı 28 bin öğretmen memuriyetten ihraç edilirken PKK ile temasta olan 14 bin öğretmene ihraç değil de yer değiştirme uygulanacağının açıklanması kafalarda soru işareti oluşturdu.Vatandaşın söylediği şu: Bu nasıl sürgün? Sürgün mü ,ödüllendirme mi? Pkk lı ,ya da sempatizanı olan bu öğretmenlerin çoğu şehir yapılanmalarının da aslında can damarı olduğunu biliyoruz.
*
Fetocuların alt kesimdeki kullanılan memur,öğretmenlerin çoğu meslekten men edilmişse ,bu pkk lı öğretmenler ise hem meslekten men edilmeli,hemde geçmişte aldıkları maaşlar faizi ile geri alınmalıdır. Acilen hükümet hiç düşünmeden PKK ile ilişkisi tesbit edilen memur,amir ,öğretmenleri görevden almalıdır.
*
Sayın Başbakan’ın açıklamasında yer verdiği terör örgütüne hizmet eden bu öğretmenlerin görev yeri değişikliği nasıl bir önlem olacaktır? Doğu ve Güney Doğu’da görev yapan terör örgütü sempatizanı bir öğretmen Bursa'ya, Edirne'ye atandığı zaman ona ceza mı verilmiş olacak yoksa ödüllendirilmiş mi olacak? Doğu’da ki öğrencileri bu şekilde kurtarıp Batı’daki öğrencileri bu öğretmenlere nasıl teslim edebiliriz !
*
Terör örgütü ile bağlantısı tespit edilen PKK’lı öğretmenlerin de FETÖ mensupları gibi meslekten ihraç edilmesi gerekmez mi? Ayrıca terör örgütü çıkarlarına hizmet eden bu kişilerin öğretmenlik yapması bir yana, tutuklanarak cezaevine gönderilmesi lazım gelmez mi?Gelir gelmesine de hükümet acaba Güneydoğudaki oyları mı düşünüyor?
*
Bizler bu pkk lılar meslekten men edilmelidir derken ,bir bildiğimiz var herhalde; 1979 yılı ,Gümüşhane Mareşal Çakmak Eğt Ens sabah okula gittik. Yatılı öğrenciler tamamen bugünün pkk lıları .Tunceli,Diyarbakır ve bu illere yakın illerden gelen öğrenciler. İçeri bir girdik,okulu tepeden aşağı harap etmişler,kırıp ,dökmüşler. Kütüphaneye dahi aldığımız Kur'an-ı Kerim ve meallerini yırtıp tuvaletlerdeki gider yerlerine tıkamışlar. Yaptığımız mescide pislemişler. Şu an bu adamların hepsi ülkenin her yanında öğretmen. Vatandaş, Başbakanın bu nakil sözüne isyan etmesin de ne yapsın? Bu Allahsız ,kitapsız,hainlere mi çocuklarımızı teslim edeceğiz ? Başbakanımız galiba Oslo ve Dolmabahçe görüşmelerinde mi takılı kaldı? Söyleyebiliriz ki bu vatan haini öğretmenlerin batıya gönderilmesi ödüldür, ülkemize ve çocuklarımıza da ihanettir ,zuldür, velilerimize  ise  zulümdür .
*
Hükümet bir türlü doğru kararlar alamıyor. Pkk lılara bu karar uygulandığında ödül verirken ,Feto meselesi ile ilgisi olmayan,bir çoğu da Ülkücü olan yüzlerce öğretmen ,memurun ,belediye  çalışanının feto ile ilişkilendirilip ,meslekten atılması bu ülkeye ihanet, bu suçsuz insanlara ise zulümdür,  bunca  sahipsiz  ailelerin   ve çocuklarının ümitsizliğe  düşmesidir... MHP, parti şubeleri kapatmakla ve Ülkücüleri asılsız bahanelerle partiden atmakla uğraşırken ,bu harcanan suçsuz insanların meseleleri ile galiba ilgilenemiyor ! Yıllarını bu davaya vermiş insanlara kim sahip çıkacak ? Gerçekten de Başbuğumun dediği gibi, 'Bu yol dikenli ve çetrefilliymiş.' Vatanın bölünmez bütünlüğünden başka bir düşüncesi olmayan ,milli ve manevi değerlere sahip çıkan,seven insanların harcanması insanımızı ürkütüyor. Kısaca ülkemize ,insanlarımıza yazık oluyor.
 
Allah bu ülkeyi ve Türk Milleti'ni korusun. Amin.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER