17 mahallede aynı anda çalışma

17 mahallede aynı anda çalışma

17 mahallede aynı anda çalışma
banner158
banner174

 Körfez’in dört bir yanı güzelleştiriliyor…

Körfez Belediyesi, 17 mahallede aynı anda yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyor. Sadece bu yıl 40 bin ton asfaltın döküleceği Körfez’de, en hummalı çalışmalar Kışladüzü’nde yapılıyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez’in dört bir yanında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Sadece dün Körfez’in 17 ayrı mahallesinde yollarda bakım ve onarım çalışması vardı. En hummalı çalışmanın adresi ise alt yapı çalışmaları sonrasında üst yapı için çalışmaların başlatıldığı Kışladüzü Mahallesi oldu. Bu yıl Körfez genelinde serilmesi beklenen 40 bin ton asfaltın 10 bin tonu, sadece Kışladüzü Mahallesi’ne serileceği belirtildi.

EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

İSU tarafından yapılan çalışmalar sonrasında ekipler bir taraftan asfaltlama çalışması yaparken, diğer taraftan da bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda parke, merdiven ve yol genişletme çalışması yürüttü. Dün İsmet İnönü Caddesi asfaltlanırken, diğer mahallelerde de hummalı çalışma vardı. Esentepe Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Güney Mahallesi ve Hacı Osman Mahallesi’nde de çalışmalar eş zamanlı olarak devam ettirildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER