Türk Ocakları: Terörü Lanetliyoruz

Türk Ocakları İzmit Şubesi kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

 Türk Ocakları: Terörü Lanetliyoruz
banner158
banner174

Türk Ocakları İzmit Şubesi’nin 15. Olağan Kongresi sonucu tekrar şube başkanlığına seçilen Yücel Alpay Demir ve üyeler ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşen terör saldırısı kınandı. Toplantıya; Denetim Kurulu Başkanı Yılmaz Danacı, Hars heyeti başkanı Halil Özcan, yönetim kurulu üyeleri Emre Denizbilgini, Dr. Ayhan Arpacı, Doç. Dr. Gazi Ceylan Uçkun, Hanife Akyayla, Sezin Türkkal katıldı.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

İlk yönetim kurulu toplantısında konuşan şube başkanı Yücel Alpay Demir, Devletimiz teröre , teröriste,  terörü savunana ve finans kaynaklarına karşı daha caydırıcı ve bitirici tedbirler almalı diyerek şöyle devam etti. “Birlik beraberlik içerisinde kongremizi tamamladık. İlk yönetim kurulu toplantısını yapma kararını aldıktan sonra İstanbul’da bombalı patlama oldu.

MİLLİ KONULAR SİYASETE ALET EDİLMESİN
Bu üzüntü ile toplantımıza başladık  Terör saldırısında ölenlere Allah’tan rahmet yaralıların sağlıklarına kavuşması için dua ediyoruz dedi. Türkiye’ye turist olarak gelen insanların ölmesinden dolayı çok üzgünüz diye Konuşan Demir “ Terör büyük bir sorun. Devlet çizgisini koruyarak suça karşı tepkisini değişmemeli , milli propaganda yapmalı bölge halkını bilgilendirmeli,  bu günkü gelinen nokta 5 yıllık müzakere sürecinin sonucudur, PKK-PYD ve IŞID’e  karşı   bir daha aynı hatalar tekrar edilmemeli dedi toparlanmalarına ve şehirlerde yuvalanmalarına izin verilmemeli , Suriyeliler'in bir Türkiye’si vardı, ancak Türk halkının gidecek bir ülkesi yok ,Milli konular siyasetin malzemesi yapılmamalı yapılan hataların bedelini milletimiz canıyla ödüyor  ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER