KAR-MEK’TEN BAŞKAN ÜZÜLMEZ’E ZİYARET

KAR-MEK’TEN BAŞKAN ÜZÜLMEZ’E ZİYARET

 KAR-MEK’TEN BAŞKAN ÜZÜLMEZ’E ZİYARET
banner158
banner174

Kartepe Belediyesi meslek edindirme kursu hocaları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’ e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonunda KAR-MEK kursları hocaları tarafından desteklerinden dolayı Başkan Üzülmez’e hediye takdim edildi.

Özellikle kadın-çocuk-yaşlı-genç ve engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ve sosyal belediyecilik uygulamaları ile farkındalık yaratan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e desteklerinden dolayı Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nın (KAR-MEK) eğitmenleri ziyaret ettiler. Ziyarette KAR-MEK eğitmenleri verdiği destekten dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini ilettiler.

PLANLAMA YAPILDI

Başkan Üzülmez ile bir araya gelen eğitmenler, istişare yapma fırsatı bularak, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılını da planladılar. Bu bağlamda yeni eğitim-öğretim döneminde birçok yeniliklerin olacağı, farklı bölümlerin açılacağı ve farkındalık programlarının devam edeceği müjdesi verildi. KAR-MEK eğitmenleri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederek hediye verdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER