MHP Gebze Teşkilatının 47. Yılı

MHP Gebze İlçe Teşkilatı MHP'nin kuruluş yıldönümü sebebiyle 'Büyük Buluşma’ isimli bir program yaptı.

MHP Gebze Teşkilatının 47. Yılı
banner158
banner174
 Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Özge Keçeci, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Darıca İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülbeyaz Cevahir, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özocak, Darıca Ülkü Ocakları BaşkanıAlpaslan Özcan, Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Zeki Gündüz, Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Cenap Köksal,  Kocaeli Giresun Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman ve çok sayıda partili katdıldı.

KURAN'I KERİM OKUNDU

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ardından yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Programın açılış konuşmsını yapan  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, “Şehitlerimiz vatan sevdası ile hayatlarını feda ettiler. Ama artık adı konmamış bir  savaşta her gün şehitlerimiz gelmektedir. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte davamızı mahkeme kapılarına taşıyanlar da zamanı geldiğinde göreceklerdir. Partimizin 47 yılı kutlu ve hayırlı olsun”dedi. 

'BİZ ASLA ÖLMEYİZ'

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise MHP'lierin tarih yazdığını ifade ederek, “MHP'de  zor gündede olsa önce ülkem diyen insanlar var. Bizler vatan ve bayrak sevgisi ile kavrulduk. MHP'yi meclis dışına itmek isteyenler şunu iyi bilsinler biz asla ölmeyiz. 47 yıl boyunca çile ile bu yolda yürüdük.47 yıllık şerefli bir mücadelenin yeni kuşaklar tarafından bilinmesi gerekir”diye konuştu. Yapılan konuşmalardan sonra MHP’de 40 yılını dolduran partililere prokol tarafından  birer teşekkür plaketi verildi. Ardından gecede  Aşık Sefai sahne aldı. Aşık Sefai sözlemiş olduğu şiirler ile geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER