MHP'de ihraçlar devam edecek!

Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü açıklama yaptı

MHP'de ihraçlar devam edecek!
banner158
banner174

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bir basın açıklaması yaptı. İlimizde yaşanan aksaklıklarla ilgili Büyükşehir’e sundukları öneriler hakkında bilgi vererek partideki ihraç sürecini de değerlendiren Ünlü, "Yahya Kaptan önüne yapılan üst geçide Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in isminin verilmesi için öneride bulunduk" dedi.
Ünlü açıklamasında partisindeki ihraç olaylarına da değinerek, “MHP kurumsal bir siyasi parti. MHP Kocaeli İl Başkanı olarak değişim rüzgarlarının estiği ilk günlerden beri bütün basın toplantılarında tüm ülkücü camiayı uyarmış bir il başkanıyım. ‘Herkes sosyal medya üzerinden yazdıklarına çizdiklerine dikkat etsin. Bunların hepsi bir gün önünüze konulacaktır’ diyen bir il başkanıyım. MHP’nin kurumsal yapısına zarar verecek yazışmaları olan arkadaşlarla ilgili bir çalışma başlatılmış bu çalışma da il disiplin kuruluna gönderilerek sonuçlandırılmıştır. Konu İl Disiplin Kurulu’ndadır. İl Disiplin Kurulu ilgili evrakları incelerek bir karar verecektir. Bunun devamı da gelecektir. Herkes hak ettiği cezaya çarptırılacaktır. Kocaeli’ de 170 bin oy almış bir siyasi partinin başkanıyım. 170 bin kişiye bir vebal borcumuz varsa bu yapıya zarar veren herkes MHP’den uzaklaştırılacaktır. İhraçlar ile ilgili herhangi bir rakam yok.”dedi.
"TÜRKEŞ'İN ADI VERİLSİN"
Ünlü açıklamasında ayrıca, “MHP Meclis Grubu olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne öneri olarak bir yere Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş’in isminin verilmesini önerdik. Yahya Kaptan önüne Medikal Park Hastanesi önüne yapılan köprüye başbuğumuzun isminin verilmesi bizim için anlam ifade edilecektir”dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER