Birlikspor’da yoğun maç dönemi

13 Kasım’a kadar 6 maç yapacak olan Kocaeli Birlikspor, cumartesi oynanacak olan Erzurumspor maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı. Yenileme antrenmanına izinli 2 oyuncu katılmadı

Birlikspor’da yoğun maç dönemi
banner158
banner174
 Zorlu Ofspor A.Ş. deplasmanından 3 puanla dönen Kocaeli Birlikspor yoğun maç dönemine girdi.  Cumartesi günü sahasında Erzurumspor’u ağırlayacak olan kırmızı-beyazlılar salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçı için Denizli’de Kızılcabölük karşısında gruplara kalma mücadelesi verecek. Aynı hafta sonu da Sivasspor’u evinde ağırlayacak olan 2.lig temsilcimiz bir hafta sonrasında yine 3 maçlık yeni bir haftaya girecek.  22-30 Ekim arasında 3 maç, 5-13 Kasım arasında 3 maç oynayacak. 
YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ
5 Kasım’da Pendikspor’a gidecek, 9 Kasım çarşamba günü Hacettepe’yi ağırlayacak ve 13 Kasım’da Kahramanmaraş Spor A.Ş. deplasmanına gidecek. Yoğun programa giren Kocaeli Birlikspor’da takım Trabzon dönüşü izin yapmadı. Rejenerasyon (yenileme) antrenmanıyla haftaya start veren temsilcimiz, cumartesi günü saat 15.00’te oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarına başladı. Sinan Paşalı idaresindeki antrenmana Fatih Öztürk ve Burak Keskin izinli olduğu için katılmadı. Ofspor maçında oynayan ve oynamayanlara ayrı programının uygulandığı antrenman yağmur altında gerçekleştirildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER