Darıca GB iyi başladı, 3-0

3. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan temsilcimiz kendi sahasında Maltepespor’u net skorla yendi.

Darıca GB iyi başladı, 3-0
banner158
banner174
 3. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan temsilcimiz Darıca GB,  Cumartesi günü  kendi sahasında Maltepespor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, lige iyi  bir başlangıç yaptı. Temsilcimizin gollerini Selçuk, Muratcan ve Aziz kaydetti.

DARICA GB  ÇOK İYİ BAŞLADI 

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimizde maçın 6. Dakikasında Lokman'ın ortasına kafa vuran Abuzer'in şutu direkten döndü

22. Dakikada Sinan'ın şutunu ise  Maltepe kalecisi kornere çıkardı. 29. Dakikada Darıcalı Abuzer kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu auta gönderdi. 40. Dakikada Cafercan 25 metreden kaleyi yokladı, topu kaleci çeldi. İlk yarı bu skorla sona erdi.  İkinci yarıda ise Darıca GB, golü buldu. 52. Dakikada Sinan'ın ortasında Selçuk kafayı dokundu: 1-0.Golden sonra daha çok topa sahip olan Sarı- Yeşillilerde, ikinci yarı oyuna giren Levent’in ara pasında Muratcan kaleci ile karşı karşıya kaldı ve net bir vuruşla durumu 2-0’a getirdi. Maç bu skorla bitecek derken 86. Dakikada yine Levent'in ortasında Aziz kafayla topu ağlara gönderdi ve durumu 3-0’a getirdi. Maçta başka gol olmayında Darıcamız sezonun ilk maçında Maltepespor’u 3-0 mağlup etti.
 DARICALILAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Darıca Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Darıcalı futbolseverler, bu sezonun ilk maçında takımımızı yalnız bırakmadı.  Karşılaşmayı Darıca Belediye Başkanı ve Darıca GB Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, yöneticiler, muhtarlar da izledi. Maç sonunda futbolcularımızın galibiyet sevinci ise görülmeye değerdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER