Heyecan Artıyor

Bahar Turnuvası Bu Hafta Tüm Hızıyla Devam Edecek

Heyecan Artıyor
banner158
banner174
 Sanayi ve firmaları bir araya getiren Bahar Turnuvasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Üçüncü hafta maçlarında yine çok kritik maçlar oynanacak. Grubunda ilk dört takım arasına girme mücadelesi zirve yapacak.

GEPOSB Sportek Halı saha tesislerinde günün ilk maçında Safaş ile Tisan Mekanik kozlarını paylaşacak. Yücel Boru’ya diş geçiremeyen ancak Hisar Çelik ile moral bulan SAFAŞ ekibi bugün henüz puanla tanışamayan Tisan Mekanik ile kozlarını paylaşacak. Günün ikinci maçında ise grubun favori ekiplerinden Cantaş ile Hisar Çelik kozlarını paylaşacak. Darıca GB yöneticisi Hakan Özcan’ın başkanlığındaki Hisar Çelik Ahmet Uysal kaptanlığında sahaya çıkıyor. Teknik kapisetesi yüksek ancak göbek farkı ile sora gidemeyen Hisar Çelik ile grubun favori ekibi Cantaş ekibinin buluşması renkli bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

TELFORM’DA REJİM BAŞLADI

Günün son maçında ise sürpriz sonuçlar elde eden Gebze Vinç ile Telform karşı karşıya gelecek. Mahmut Çolakoğlu başkanlığındaki Gebze Vinç ekibi Karadenizlilerden kurulu bir ekip. Sahada centilmence mücadele eden Gebze Vinç ekibi bir türlü arzuladığı sonuçları alamadı. Bugün zirve ortaklarından Telform karşısında sürpriz bir skor elde etmeyi amaçlıyor. Telform yönetim kurulu ise Konak Hastanesi ile yapılan maça tam anlamı ile bir çıkarma yapmıştı. Karşılıklı olarak çiçekler, baklavaların ikram edildiği maç nefes kesen bir mücadeleye sahne olmuştu. Bu maçtan galibiyetle ayrılmalarına rağmen yönetim jet hızı ile bir karar aldı. Telform yönetimi futbol takımına özel diyetli yemekler çıkarılması hususunda karar aldı. Yönetim kurulu futbol takımında yer alan çalışanlarının pilav, kızartma, makarna gibi kilo aldıracak yemekleri yasakladı. Takım kaptanı Halit Gönül “Sahada iyi mücadele ediyoruz. Puan olarakta gruptan çıkmayı garantiledik ancak yönetim kurulumuz fazla kilolarımızın ilerleyen maçlarda sorun çıkartacağını düşündüğü için böyle bir uygulamaya gittiler. Bizlerde bu ilgi ve alakalarından dolayı aslında çokta mutluyuz. Keyif aldığımız ve renk kattığımızı düşündüğümüz bu turnuvayı inşallah şampiyon olarak tamamlayacağız” dedi.

18  NİSAN PAZARTESİ
19.00 SAFAŞ-TİSAN MEKANİK
20.00 HİSAR-CANTAŞ
21.00 GEBZE VİNÇ-TELFORM

19 NİSAN SALI
18.30 KONAK HASTANESİ-ROBOTEK
19.30 YÜCEL BORU-FORMPLAST
20.30 ECZACIBAŞI-TAMSAN

21 NİSAN PERŞEMBE
19.00 SAFAŞ-CANTAŞ
20.00 HİSAR ÇELİK-RAGAVO
21.00 FORM PLAST-TİSAN MEKANİK

22 NİSAN CUMA
18.00 KONAK HASTANESİ-ECZACIBAŞI
19.00 ROBOTEK-VİNÇCİLER
20.00 TELFORM-TAMSAN

 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER