KEV'de Yeni dönem

KEV'de Yeni dönem

 KEV'de Yeni dönem
banner158
banner174
Kısa adı KEV olan Kocaeli Eğitim Vakfı Tesisleri akıbeti ile ilgili olarak Seka Park Otel'de basın toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kocaelispor için kritik bir sürece girildiğini vurguladı
 
KURTULUŞ REÇETESİ:KEV…

Kocaelispor'un kurtuluş reçetesi olarak ön görülen Kocaeli Eğitim Vakfı Tesisleri ve tesislerin yer aldığı arazinin akıbeti ile ilgili olarak Seka Park Otel'de basın toplantısı düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, KEV Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Başlak, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Büyükşehir ve Kocaelispor yöneticileri katıldı.

BÜYÜKAKIN: KRİTİK SÜRECE GİRİYORUZ

Toplantıda ilk sözü Genel Sekreter Büyükakın aldı ve şu düşüncelere yer verdi. Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay kadar önce Kocaelispor'un bulunduğu yerden kurtarmak için bir toplantı yapıldı. Sırp’lara olan borç konusu ile ilgili Kentkonut AŞ ile ortak hareket edileceği ifade edildi. Büyükakın şunları söyledi: “Bugün hem süreci değerlendireceğiz hem de KEV arazisi ile ilgili düşüncelerimiz ileteceğiz. Arazinin imarı ile ilgili çalışmaları Büyükşehir yürütecek. Bundan sonra da Kocaelispor her geçen gün daha da ayağa kalkacak, inşallah daha önceki yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da hak ettiği yerde olacaktır.

 GERİ ÇEKİLMEYECEĞİZ

Kritik bir döneme giriyoruz. KEV arazisi üzerinde imar değişikliği olacak. Bildiğiniz gibi bu arazi spor alanı. 50 dönüm büyüklüğündeki arazinin imar değerinin arttırılması için devreye gireceğiz. Ancak bir konu var. 50 dönümlü bu arazinin yerine bir başka bir araziyi spor alanı göstermek zorundayız. İmar değişikliği için bu şart. "Haydi hayırlı olsun" diyerek geri çekilmeyeceğiz, Kocaelispor'un yanında olmaya devam edeceğiz.

HALKIMIZ DESTEK VERMELİDİR

KEV yönetimi Bahri kardeşimize devredildikten sonra Büyükşehir olarak imar değişikliği sonucu elde edilecek olan gelir Kocaelispor'a aktarılacak. Yarın Kocaelispor için bir kampanya yapılacak bu kampanyaya ilk katkıyı belediye başkanımız verecek, ben kendi maaşımdan destek vereceğim. Halk da bunu yapmalıdır. Herkes gücü yettiğince -Çam sakızı, çoban armağanı- diyerek taşın altına elini koymalıdır.

BAŞLAK: BU TESİS VAKFINDIR

Kocaeli Eğitim Vakfı Başkanı Zeynel Başlak, genel kurul kararı aldıklarını belirtti ve 24 Aralık'taki olağanüstü kongre sonrası gelecek olan yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu. Başlak konuşmasında şunları söyledi: "Bu şehirde Kocaelispor hiç kimseye yük olmadı, bir takım başarılar elde edildi. Son toplantımızda Kocaelispor'un menfaatine göre hareket etme kararı aldık. Genç arkadaşlarımıza vakfı vermek arzusundayız.

BİZ NEDEN BURADAYIZ..?

Kocaelispor'un şu andaki yönetimini başarılı görüyorum. Sayın genel sekreterimiz de çok iyi niyetli. 24 Aralık'ta genel kurulumuz olacak, yeni yönetime hayırlı olsun diyorum. Bu tesis zamanında Kocaelispor için yapılmış olabilir ancak vakfın malıdır. O zaman biz neden buradayız, neden istifa ediyoruz. "Kocaelispor'a ait olan tesisleri aldık" denilmesi bana ağır geliyor. Bu arada Büyükşehir Belediyemiz, Kocaelispor'a gösterdiği ilgiyi KEV'e de göstersin.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Kocaelispor tarihinde yeni bir sayfanın açıldığını belirtti ve şu şekilde konuştu: Gerçekten heyecanlıyım. Mütevazi olmayacağım. Bu kadar samimi ve güven duygusu ile yürüyen başka bir dönem olmalı. En zor günleri omuz omuza geçtik. Ancak daha işimiz bitmedi. Şeffaf çalışmalarımız sonucu şehirden karşılık almaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki projeler sonucu hem şehir, hem KEV hem de Kocaelispor kazanacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER