Murat Kabahel ve İsfendiyar Ekşi Yunan seyirciyi susturdu

Murat Kabahel ve İsfendiyar Ekşi Yunan seyirciyi susturdu

 Murat Kabahel ve İsfendiyar Ekşi Yunan seyirciyi susturdu
banner158
banner174

Olimpiyakos Beşiktaş arasında oynana kupa maçında 100 kişilik taraftar grubu ile birlikte giden Ülkü Ocakları Eski genel başkan yardımcısı Murat Kabahel ve Eski Üsküdar Ülkü Ocakarı başkanı-İstanbul Ocak başkan yardımcısı İsfendiyar Ekşi Binlerce Yunan taraftarı susturdu.

Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan Olympiakos-Beşiktaş karşılaşmasına aralarında Murat Kabahel ve İsfendiyar Ekşi’ninde bulunduğu siyah-beyazlı taraftarlar damga vurdu. 100 Beşiktaş taraftarı, maç boyunca bütün tribünleri susturdu.

BAŞTAN SONA KADAR SUSMADILAR

Olympiakos ile Beşiktaş arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda UEFA, maçlara rakip taraftarların girmemesi talimatını vermişti. Ancak Beşiktaşlı 100 kadar taraftar, Georgios Karaiskakis Stadı'ndaki yerini aldı ve takımlarına destek verdi. Özellikle ilk yarının ilk bölümlerinde Beşiktaş taraftarları takımlarına büyük destek verirken, Olympiakos tribünleri ise sadece maçı izledi.

Yunan ekibinin golünden sonra tribünler biraz olsun canlanırken, Aboubakar'ın golünün ardından Yunan taraftarlar yine sustu ve Beşiktaşlı 100 taraftar tezahüratlarına başladı. Siyah-beyazlı taraftarlar özellikle maç 1-1 olduktan sonra takımlarına büyük destek verdi ve Yunan taraftarlar, Beşiktaş tezahüratlarını dinledi.

KABAHEL: BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU

Karşılaşma boyunca 100 kişilik taraftar grubu ile birlikte Beşiktaş lehine tezahürat yapan ve binlerce yunan taraftarı susturan Murat Kabahel” Dünyanın neresinde olursak olalım Türkiye’nin menfaatleri adına elimizden gelen her şeyi yapacağız, Yunanistan’da bir taraftan Beşiktaş’ın bir taraftan da Türk dünyasının sesini duyuran bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER