Sirmen: Kocaelispor’un kötülüğünü isteyecek son kişi benim

Sirmen: Kocaelispor’un kötülüğünü isteyecek son kişi benim

 Sirmen: Kocaelispor’un kötülüğünü isteyecek son kişi benim
banner158
banner174
Cumartesi günü yapılan kongrede yeniden KEV Başkanlığına seçilen Sefa Sirmen dün gazetemizi ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı.Sirmen, ““Kocaelispor’un düşmanı olarak gösterilmeyi, hain ilan edilmesi kesinlikle hak etmedim. Kocaelispor’a kötülük yapacak en son kişi ben olurum” dedi. Her türlü çözüm önerisine açık olduğunu söyleyen Sirmen, “Siyasi irade somut bir öneriyle, sözle gelsin, ben gereğini yapmaya hazırım” dedi.  
 “HAİN İLAN EDİLMEYİ HAK ETMEDİM”
Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan KEV kongresinde yeniden Başkan seçilen Sefa Sirmen dün gazetemize yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Günlerdir basında ve sosyal medyada aleyhine kampanyalar düzenlendiğini, Kocaelispor düşmanı ilan edildiğini belirten Sirmen, “Yazılanları, söylenenleri büyük bir üzüntüyle takip ediyorum. Bunları hiç hak etmedim. Kocaelispor’a kötülük yapacak en son kişi ben olurum” dedi.
 “ŞART KONULMASI SON DERECE YANLIŞTI”
Kongre süreciyle ilgili görüşlerini belirten Sirmen, “Öncelikle benim aradan çekilmemin istenmesi ilkesel olarak ne kadar yanlışsa, Kocaelispor Başkanının ve basının bu durumu onaylaması, çekilmiyorum diye beni yerden yere vurması bir o kadar yanlış. Başta onların bu şarta tepki koymaları, yanlış olduğunu haykırmaları gerekirdi. Ancak yapılmadı. Benim bu durumu kabul etmem söz konusu değildi, öyle de oldu” dedi.  
“KOCAELİSPOR BAŞKANINA KIRGINIM”
Sefa Sirmen, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ile ilgili düşüncelerini de söyledi, “ Bakan ve Büyükşehir Belediye Başkanıyla yaptığı görüşmeden sonra bana gelip durumu anlatmalıydı. Birlikte bir çözüm bulabilir, ne yapacağımıza karar verirdik.  Bunu yapmadığı gibi bizim görüşme isteğimize de cevap vermedi. Kendisine kırgınım” dedi.  Sirmen, bundan sonraki süreçte Kocaelispor yönetiminden gelecek diyalog çağrılarına açık olduklarını da ekledi.  
“TEKLİFİMİZİ İLETTİK”
Sirmen kongrede söylediği teklifini yineledi, “Bu işin uzmanlarına sordum. 50 dönümlük araziye 3 bin konut sığıyor. TOKİ 600’ünü bize versin. Kocaelispor 400’ünü alsın, 200’ü KEV’in olsun. Orada bir dairenin fiyatı nereden bakarsanız 200 bin TL. Kocaelispor’a 80 milyonluk bir gelir demek bu. Bu rakam Kocaelispor’u çok rahat kurtarır. KEV olarak bizim de üniversite yapmak gibi bir hayalimiz var, 200 konutla bunu başarabiliriz. Hem Kocaelispor, hem KEV kazanır” dedi.
“KOCAELİSPOR’A SIRTIMI DÖNMEM”
Sefa Sirmen, seçimi kendisinin kazanmasının, hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini özellikle vurguladı, “ Bu sonuç Kocaelispor’un aleyhine bir durum değildir. Ben 17 yıl bu kulübe hizmet ettim, gün geldi ağladım, gün geldi büyük sevinçler yaşadım.  Kocaelispor’a asla sırtımı dönmem. Kongrede söyledim, tekrarlıyorum.  Siyasi irade her iki kurumun menfaatine somut bir öneriyle, sözlerle gelsin, hiç tereddüt etmeden benden ne isteniyorsa, bekleniyorsa yaparım” dedi. Kaynak: Sirmen: “Kocaelispor’un kötülüğünü isteyecek son kişi ben olurum” 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER