En Büyük İşletmesi Gebze'de Olan Türk Traktör'den Rekor Üretim

İlk çeyrekte, 12.831 Traktör üretti.

En Büyük İşletmesi Gebze'de Olan Türk Traktör'den Rekor Üretim
banner158
banner174
 TürkTraktör, 2016'nın ilk çeyreğinde traktör üretimini 12.821 adede çıkarırken; yurt içi ve yurt dışındaki satışını da toplam 12.550 adede taşımayı başardı. TürkTraktör bu rakamlarla üretim ve yurt içi satış adetlerinde çeyrek bazında bu zamana kadarki en yüksek seviyelerine ulaştı.

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta: "Rekorlarımızı 2016'ya taşımış olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Votta; 2016 yılı ilk çeyrek sonuçlarıyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "2015, başarımızı en yüksek noktalara taşıdığımız ve rekor üstüne rekor kırdığımız, çok verimli bir yıl olmuştu. Yılsonu değerlendirmemizi yaparken de kendimizle yarışarak daha yüksek hedefleri gerçekleştirmeye hazır olduğumuzu söylemiştik. 2016'nın ilk üç ayında almış olduğumuz sonuçlarla, bu yolda ilerlediğimizi gösteriyoruz. Toplam üretim, yurt içi satış, toplam satış, toplam ciro, kârlılık rakamlarımızla, 2016 yılına çok iyi bir başlangıç yaptığımız için çok gururluyuz."

Marco Votta açıklamalarının sonunda, TürkTraktör'ün faaliyetlerini hızlandırdığı 'İş Makineleri' pazarını da değerlendirdi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla %5 oranında bir artışla 9 bin 899 adede çıkan iş makineleri pazarındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. İş makineleri pazarı, yılın ilk 3 ayında %4 oranındaki artışla 2.421 adede ulaştı. 2013 yılında, CNH Industrial ortaklığıyla kurumsal gelişimimize yeni bir boyut katarak faaliyetlerimize başladığımız bu alandaki yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ankara ve İzmir'de faaliyet gösteren iş makineleri tesislerimize ek olarak; bu alandaki en yeni ve en büyük tesisimiz olan İstanbul İş Makineleri Tesisi'ni de bu yılın ilk çeyreğinde Gebze'de hizmete açtık. Önümüzdeki dönemde de inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere marka ve ürünlerimizle varlık gösterdiğimiz bu alandaki etkinliğimizi artırmayı sürdüreceğiz."

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER