Bakan Işık Hayır Çarşısı Açılışında Konuştu

Başkanlık sistemine hemen geçilmeli.

Bakan Işık  Hayır Çarşısı Açılışında  Konuştu
banner158
banner174
 İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Hayır Çarşısı' İzmit Perşembe Pazarı alanında açıldı. Açılışta konuşan Bakan Işık; "Türkiye denge mekanizmaları iyi belirlenmiş başkanlık sistemine hemen geçmelidir" dedi

Geliri öğrencilere bağışlanacak olan kermesin açılışına; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Fevzi Utaş, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HEDEF 150 BİN TL ÜZERİ
Kermes açılış öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı tarafından konser verildi. Sonrasında protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılış öncesinde konuşan Bakan Işık ,"Bizler bir medeniyetin mensuplarıyız. İlmin yayılması bizim en önemli önceliğimiz. Bu amaçla kurulan İlim Yayma Cemiyeti'nin bu hayır işinin, ilmin yayılması, yavrularımızın ilimle donanması açısından çok önemli bir vazife olduğuna inanıyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle kadınlarımızın bu hasılatının ilim yayma faaliyetlerine gideceği bu kermese verdikleri emeklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun. Yapacakları bu alışverişle bu hayırlı hizmete katkı sağlayacaklara da şimdiden teşekkür ediyorum."  İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Fevzi Utaş geçen yıl düzenlenen kermesten elde ettikleri 150 bin TL geliri bu yıl geçmeyi planladıklarını söyledi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık kermesten 250 TL karşılında ayakkabı satın aldı. Ayrıca çilek satın alarak basın mensuplarına ikram etti. 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER