Cankurtaranlar iş başı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) 2016 deniz sezonunu açtı.

Cankurtaranlar iş başı yaptı
banner158
banner174
 Geçtiğimiz günlerde bir gencin hayatını kaybettiği, 3 Suriyeli'nin de son anda boğulmaktan kurtarıldığı Bayramoğlu'nda da cankurtaranlar görev yapacak

Bu yılki deniz sezonu için görev yerlerine giden ekipler, teçhizatlarıyla birlikte İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan hareket ettiler. Bayramoğlu'nda ki boğulma olayından habersiz olduğu anlaşılan, Daire Başkanı Doğan Kara ekipleri görev yerlerine uğurlarken şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kazasız bir sezon diledi.   

10 BÖLGEDE HİZMET VERECEK

Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) 11.06.2016 - 18.09.2016 tarihleri arasında Kocaeli sınırları içerisindeki Marmara sahillerinde (Karamürsel Altın Kemer plajı, Ereğli plajı, Darıca Bayramoğlu Halk plajı, Darıca Bayramoğlu Kadınlar plajı) ve Karadeniz sahillerinde ise (Cebeci Halk plajı, Kerpe Halk plajı, Kumcağız Halk plajı, Sarısu Halk plajı, Seyrek Halk plajı, Bağırganlı Halk plajı) olmak üzere 10 bölgede hizmet verecek. Ekipler haftanın yedi günü 10:00 -18:00 saatleri arasında cankurtaranlık hizmeti verecek. Büyükşehir bünyesinden ve Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik ekip yapacak.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER