Dikkat! Yağmur geliyor

Dikkat! Yağmur geliyor

 Dikkat! Yağmur geliyor
banner158
banner174
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz bölgelerinde yağmur bekleniyor.
Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Sakarya, Bilecik, Bolu, Çankırı, Eskişehir, Ordu ve Giresun çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı, Bursa ve Samsun'un doğu, Adana'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ülke genelinde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor. Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta, Marmara ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

MARMARA:

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sakarya, Bilecik çevreleri ve Bursa'nın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

EGE:

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Aydın ve Muğla çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ:

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in doğusu Batı Akdeniz'in parçalı bulutlu, Adana'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:

Az bulutlu ve açık öğle saatlerinden sonra batısı parçalı bulutlu, Çankırı ve Eskişehir çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batı kıyılarında kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:

Parçalı ve az bulutlu, Samsun'un doğu ilçeleri ile Ordu ve Giresun çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU:

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER