Emlakçılar, iftarda birbirlerine girdi

Kocaeli Emlakçılar Derneği’nin (KEM-DER) iftarında konuşma yapan İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Kocaeli’de oda kurulurken ayak oyunları yapıldığı iddia ederek, Oda Başkanı Ahmet Pekin’e “emek hırsızı” dedi.

Emlakçılar, iftarda birbirlerine girdi
banner158
banner174
 Bunun üzerine bir dernek üyesi “Arkadan konuşmayın” diyerek Aşa’yı yuhaladı.

FİTİLİ ATEŞLEDİ
Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER) bu akşam Antikkapı Restoran’da üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Başkan Alpay Hacıoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcı Şıh Ahmet Karapınar, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa ve dernek üyeleri katıldı. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ise iftarda yer almadı. İftar yemeğinde İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa’nı yaptığı konuşma damga vurdu. Aşa, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin’i hedef aldı. Aşa, “Bu o emek hırsızının da burada olmasını isterdim” diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. Bunun üzerine bir dernek üyesi “Arkadan konuşmayın yuh size” diye bağırdı. Dernek üyesi zor sakinleştirildi.

ÜST KADEMEYE GEÇECEĞİZ
Programda ilk olarak konuşma yapan KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, bir ay önce kadar Emlakçılar Odası’nın tanıtımı ve kurulması için bir araya geldiklerini söyledi. Hacıoğlu, “Bu mutlulukla hepinizle gurur duyuyorum. Bundan sonra ki süreçte kurulacak olan oda ile sizlerin desteği ve katkılarıyla bir üst kademeye geçeceğiz. Sizler için yapılanları izleyeceksiniz” diye konuştu. Ardından söz alan MHP İl Başkanı Ünlü ise şunları söyledi: “Bizler emlakçılar o kadar kutsal bir mesleğe sahibiz ki  sorumluluklarımızın bilinciyle milletimize ve ülkemize hizmet veriyoruz. Emlak sektörünün daha iyi hizmet anlayışıyla yapılmasını arzu ediyorum. Yapılan çalışmaların desteği ve takipçisi olacağımıza söz veriyorum”

EMEK HIRSIZI KRİZİ
Konuşma yapmak için kürsüye gelen bir diğer isim İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa ise, iftar programına katılmayan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin’e yüklendi. Aşa, Kocaeli’de oda kurulurken ayak oyunları yapıldığı iddia ederek,”Bu emekse o emek hırsızının burada olmasını isterdim. Ben adaletten haktan yanayım. Yıllarca biz onun için mücadele ettik. Bizim hayatımız hak ve mücadeleyle geçti. Aşa’nın sözlerine sinirlenen bir dernek üyesi ayağa kalkarak, “Arkadan konulmayın. Yuh size” diye bağırdı. Bunun üzerine çevredekiler dernek üyesini sakinleştirmek için etrafına toplandı. Salonda ki üyeler ise Aşa’nın sözlerine destek vererek uzun süre alkış yaptı.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER