Gayemiz CHP iktidarı için çalışmaktır

CHP Eski Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Orhan ve eski yönetimi geçtiğimiz seçim sürecinde beraber mücadele ettiği ve destek aldığı genç arkadaşları ile iftarda buluştu.

Gayemiz CHP iktidarı için çalışmaktır
banner158
banner174
 Orhan, "geçtiğimiz günlerde yaşadığımız olaylarda gerek davamızda , gerek disiplin sürecinde arkadaşlarımıza destek olan herkese teşekkür ediyorum" diyerek, birlik beraberlik mesajı verdi. Gençlerin iftar programına İl Yöneticisi Emre Andız, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, Derince Gençlik Kolları Başkanı Ziya Saygı ve Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Enis Özcan' da katılım sağladı.

 

GENEL BAŞKANIMIZIN  YANINDA OLACAĞIZ.

 

Eski İl Gençlik Kolları başkanı Gökhan Orhan, iftar programında hazırladığı yazılı metni okudu. Orhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli yol arkadaşlarım ; Öncelikle bizleri kırmayarak geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Güç aldığımız birlikteliğimizden, desteğinizden onur duyduğumuzu bilmenizi isterim. Değerli Yoldaşlar ; Gerek seçim dönemi gerek Cumhurbaşkanına hakaret sebebi ile ben ve beş arkadaşımız hakkında açılan dava süreci gerek şu son zamanlarda parti içi muhalif hedef olarak gösterilen dostlarımız Neslihan ve Caner ile ilgili disiplin sürecinde yanımızda oldugunuz için destek oldugunuz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Disiplin Kurulunda mesele nihai sonuca ulasmis olup arkadaşlarımız aklanarak bir demokrasi sınavından geçmişlerdir. Dostlar ; Gayemiz her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için çalışmak, insan kazanmak olmalıdır. Boş yere harcanacak zamanımız yoktur. Parti içi tüm muhalefetlere kapımızı kapatmalıyız. Bir insanı bile kaybetmeye lüksümüz yoktur. Bizler bu örgütün öz evlatlarıyız,Öz güçleriyiz dünde bugünde yarında partimiz için barış ve kardeşlik türküleri söylemek adına var olacağız. Ve Yarın birlik bütünlüğümüz saglamak ve En son genelbaskanimiza yapilan saldiriyi göz önüne alarak Genel başkanımız sn Kemal KILIÇDAROĞLU nun katılacağı program da var olacağız Saygı ve Sevgilerimle.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER