Gebzeli Kübra, Türkiye'yi duygulandırdı

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu 3 polis memurunun şehit olmasına üzülen 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Kübra Köseoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden geçerken nöbet tutan polise sarılarak gözyaşlarını tutamadı.

 Gebzeli Kübra, Türkiye'yi duygulandırdı
banner158
banner174
 MİNİK KÜBRA'NIN KOCAMAN YÜREĞİ
Kübra Köseoğlu'nun vatan sevgisi, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki polislerin ve ilçede polise yapılan terörist saldırıya tepki gösteren vatandaşların da duygulu anlar yaşamasına yol açtı. Köseoğlu, ailesi ile 
Gebze'de yaşadığını ve tatil amacıyla Trabzon'un Maçka ilçesine geldiğini ifade ederek, Türkiye'de son günlerde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sebebiyle yaşanan olaylar ile Maçkailçesinde 3 polis memurunun şehit olmasından büyük üzüntü yaşadığını anlattı. Ülkesini ve güvenlik güçlerini çok sevdiğini anlatan Köseoğlu, "Ülkemi, bayrağımı ve güvenlik güçlerini çok seviyorum. Dün Maçka'da 3 polis memuru şehit oldu. Bu olayın ardından nöbet tutan polisleri görünce duygulandım. Dün Maçka ilçesinde 3 polismemurunun şehit olması sonrası polislere yine bir şey olacak diye polis görünce sanki kalbim duruyor." dedi. Gözyaşlarını tutamayan Köseoğlu, çevredeki vatandaşlarca da teselli edildi. Ayrıca ilçedeki bazı vatandaşların da dünkü saldırıda 3 polis memurunun şehit olması sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğün önündeki polislere başsağlığı dileyerek moral verdiği gözlendi.


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER