Gebzeli Oğuzhan Demir, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit oldu

Gebzeli Oğuzhan Demir, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit oldu

 Gebzeli Oğuzhan Demir, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit oldu
banner158
banner174
Gebze Gaziler Mahallesi 1706 sokakta ikamet eden Oğuzhan Demir isimli asker şehit oldu. 
Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan Gebzeli asker Oğuzhan Demir'in, DEAŞ militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda yaralandığı, helikopterle kaldırıldığı Gaziantep'teki bir hastanede şehit olduğu gelen bilgiler arasında. 
Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan Gebzeli Topçu Er Oğuzhan Demir, DEAŞ militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralandı. Demir ambulansla sınır hattına ulaştırıldıktan sonra buradan helikopterle Gaziantep'e götürüldü. Burada ambulansa taşınan Demir, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı er Oğuzhan Demir, kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidimizin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
 
TERHİSİNE KISA BİR SÜRE VARDI
Öte yandan Gebze Kaymakamı ve Garnizon Komutanı şehit ailesine acı haberi verdi. Şehit ailesi ve yakınları acı haberle yasa boğuldu. Şehidimizin baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Satılmış Demir - Reyhan Demir çiftinin çocukları şehit Oğuzhan Demir'in bir ablası, bir erkek bir de kız kardeşi bulunduğu öğrenildi. Bekar olan Demir'in terhisine kısa bir süre kala şehit olduğu ifade edildi. Demir'in şehit olduğu haberini alan yakınları, arkadaşları ve Gebzeliler baba evinin önüne geldi.
 
ŞEHİDİMİZİN NAAŞI ÇOBAN MUSTAFA PAŞA CAMİSİ'NDEN KALKACAK
Otopsi işlemlerinin ardından şehidimiz için Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. Tören sonrası şehidimizin cenazesi hava yoluyla Gebze'ye getirilecek. Şehidimizin cenazesi Pazar günü ikindi namazını müteakip Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER