Gebze'ye şehit ateşi düştü

Gebze Gaziler Mahallesi'nde yaşayan Astsubay Çavuş Metin Uysal, dün sabah saatlerinde teröristlerin roket atarlı saldırısı sonucu şehit düştü. Şehidin baba ocağına ateş düştü. Şehidimiz, bugün memleketi Düzce'de düzenlenecek törenle toprağa verilecek

Gebze'ye şehit ateşi düştü
banner158
banner174
 Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere PKK’lılarca roketatarlı saldırı düzenlenmesi sonucu Gebze'de ailesi ile yaşayan Düzce nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Çavuş Metin Uysal, şehit düştü. Hain saldırıda 1 asker de yaralandı.

ROKETATARLI SALDIRI

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde yapımı süren Silvan Barajı'na PKK'lı bir grup terörist tarafından dün sabah erken saatlerinde saldırı düzenlendi. Saldırıya, baraj bölgesinde nöbet tutan güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre bir asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne getirilerek, tedavi altına alındı. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ŞEHİT ATEŞİ GEBZE'YE DÜŞTÜ

PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 25 yaşındaki Astsubay Çavuş Metin Uysal'ın şehit ateşi Gebze'ye düştü. Gebze Gaziler Mahallesi 1774 Sokak adresinde oturan İslam-Ayşegül Uysal çiftinin oğlu olan Metin Uysal'ın şehit olduğu haberi aileyi yasa boğdu. Metin Uysal'ın cenazesinin memleketi Düzce'de bugün öğle namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi.

BABA EVİNDE BÜYÜK ACI

Dün öğlen saatlerinde şehidin Gebze'de ki baba evine acı haber ulaştı. Evlilik hazırlığı içinde olan kahraman şehidimizin ailesi büyük bir acı yaşadı. Ambulanslarla birlikte acı haberi verilen aile fertleri sinir krizleri geçirdi. Şehidimizin baba ocağı Türk Bayrakları ile süslendi. Gebze dün bu acı haberle sarsıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER