Kocaeli'de trafik rahatladı

Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 karayolu İzmit geçişinde Symbol Köprüsü (Sakıp Sabancı Köprüsü) bölgesindeki yan yollarda mayıs ayı başında başlattığı çalışmalar, önceki akşam tamamlandı.

Kocaeli'de trafik rahatladı
banner158
banner174
 D-100 karayolunun bu bölümünde ana yol ve bütün yan yollardan kesintisiz trafik akışına başlandı ve yolda günlerdir yaşanan sıkıntılar ortadan kalktı. 

DERE ISLAHI VE 5 KÖPRÜ

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 2.750 metre uzunluğundaki Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı bölgesinde anayolun genişliğinin 10 metre, yan yol genişliğinin 8 metre olduğunu belirttiler, “Bu çalışma sırasında Sarı Dere’nin ıslahı gerçekleştirildi. 41 metre uzunluğunda 5 yeni köprü yapıldı” dediler. 

BAYRAM ERTESİ YENİ İŞLER

D-100 karayolu İzmit geçişinde, bayram tatilinin ardından yeni çalışmalar başlayacak. Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı bölgesinde eylül ayına kadar devam edecek işler var. Ayrıca bayram ertesi D-100’ün Yenimahalle-Merkez Bankası arasındaki kesiminde de yol genişletme çalışmaları başlayacak. Yahya Kaptan kavşağında çok geciken yaya köprüsü inşaatının da bayram ertesi başlaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER