Sancaklı'dan,Ercan Sarıkaya’ya ziyaret

Sancaklı'dan,Ercan Sarıkaya’ya ziyaret

Sancaklı'dan,Ercan Sarıkaya’ya ziyaret
banner158
banner174
MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda yatan Ercan Sarıkaya’yı yattığı hastanede ziyaret etti

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bu akşam, yılbaşı gecesi Değirmendere’de geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda yatan MHP İzmit İlçe eski yöneticisi Ercan Sarıkaya’yı tedavi gördüğü Umuttepe’de bulunan KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Sarıkaya, açık yarası sebebiyle steril amaçlı özel oda da kaldığı için Sancaklı, Sarıkaya’nın ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. 

DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI
Hasta ziyaretinde Sancaklı’ya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Kadın Kolları Başkanı Özge Keçeci’de eşlik etti. Hastanede bulunan Ercan Sarıkaya’nın eşi Ayşe Sarıkaya, babası Hasan Sarıkaya, annesi Seher Sarıkaya, ablası Arzu Yayar ve kız kardeşi Çiğdem  Taşdemir ile görüşen Sancaklı, Sarıkaya’nın durumu hakkında bilgi aldı. Sancaklı, Sarıkaya’nın ailesini bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. 

DİLEĞİMİZ, YÜRÜYEREK ÇIKSIN
Ercan Sarıkaya’nın durumu hakkında konuşan Sancaklı, “Durumu gözlem altında. Doktorlar iyiye gittiğini söylüyor. Bizde kendisini geldik ziyaret ettik. Ercan, bizim arkadaşımız, kardeşimiz, partilimiz. Elimizden ne geliyorsa yapacağız bunu ailesine de söyledik.  Dileğimiz Ercan kardeşimizin birkaç gün sonra hastaneden yürüyerek çıkması. Bunu  içinde herkesin dua etmesini istiyoruz” dedi.

MORAL VE MOTİVASYONU İYİ
Sarıkaya’nın durumu hakkında gerekli bilgileri aldıklarını belirten Başkan Ünlü ise, “ Yoğun bakımda şu an da tedavisi devam ediyor. Bu uzun süreli bir tedavi olacak. Hepimizin duası onunla.  KOÜ’deki tüm yetkililer bunun için her şeyi yapıyor. Moral ve motivasyonu iyi. Dr. Ayhan Arpacı’da durumunu bire bir takip ediyor. Ben inanıyorum ki doktorlarımız onu buradan bize yürüterek getirecek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER