Tanklarla hatıra fotoğrafı!

Fethullahçı Terör Örgütü’ne(FETÖ) üye olduğu iddia edilen bir grup askerin gerçekleştirdiği başarısız darbe girişiminin ardından Kocaeli’de D-100’de bekletilen askeri tanklar vatandaştan büyük ilgi gördü.

Tanklarla hatıra fotoğrafı!
banner158
banner174
 Vatandaşlar dün tankların üzerinde bayraklarla fotoğraf çektirdi.

Bir grup asker tarafından 15 Temmuz Cuma günü İstanbul Boğaz Köprüsü’nün kapatılması ile başlayan askeri darbe girişimi vatandaşın ayaklanması sonucunda bastırılmıştı. Birçok can kaybının yaşandığı olaylar ilimize de sıçramış 34 darbeci gözaltına alınmıştı.

KIŞLALARIN ÖNÜ KAPATILDI
Darbe girişiminde bulunan paralel yapıya mensup askerler Kocaeli’de tanklarla D-100’e indi. Vatandaşın ayaklanması ile teslim olan 23 tankçı ve 11 denizci gözaltına alınmıştı. Sokağa inen tanklar emniyet güçleri tarafından yol kenarına çekilirken vatandaş Kocaeli’de bulunan kışla ve komutanlıkların önünü iş makinaları ile kapattı. D-100 Karayolu Adapazarı’ndan İstanbul istikametine geliş üzerinde Eşme mevkiinde kenara çekilen tanklar vatandaştan büyük ilgi gördü. Emniyetin kontrolünde olan 4 tank, 1 askeri araç ve 1 mühimmat aracı 2 gün yol kenarında bekletildi. Tankların üzerine çıkan vatandaşlar bayraklar ile fotoğraf çektirerek birlik mesajı verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER