24 Haziran seçimleri öncesi Giresunlu Siyasetçiler,

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun organizasyonuyla 24 Haziran seçimleri öncesi Giresunlu Siyasetçiler, işadamları, bürokratlar ve muhtarlar bir araya geldi.

 24 Haziran seçimleri öncesi Giresunlu Siyasetçiler,
banner158
banner174

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da düzenlenen Giresunlular buluşmasına katıldı. Kahvaltı organizasyonuna çeşitli partilerden seçim yarışına giren Giresunlu aday Adaylarının hepsi katıldı.  AK Parti’den Metin Gökçe, Durukan Balık, Yaşar Çakmak ve Halil İbrahim Şengün, CHP’den Nuray Birinci, MHP’den Ekrem Yılmaz, İYİ Parti’den Harun Demirkaya ile anne tarafından Giresunlu olan Selda Mican düzenlenen toplantıda kendilerini tanıtarak hemşerilerinden destek istediler.


GİRESUNLULARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Toplantıda konuşan Kocaeli Giresunlular Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, tüm siyasi partilerden Giresunlu adaylara listelerine yer vermelerini istedi. Kandemir,  “Biz birlik ve beraberlik içinde buradayız. Biz, HDP hariç tüm partilere eşit mesafedeyiz. Giresunlular tek yumruktur bu seçimde. Bizden birilerini partiler aday göstermeli. Adayımızın arkasında maddi ve manevi duracağız.”dedi. Kandemir’in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak da söz alarak Giresunlularla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu birliğin ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından Giresunlu, STK, İşadamları  ve Muhtarlar da gruplar halinde söz alarak Giresunluların birlik olduğunu, Kocaeli’de güçlü bir potansiyele sahip olduklarını dile getirerek, hemşerilerinin seçilecek sırada olmasını istediler.


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER