Çelik: “Hünkar Çayırı 30 yıllık kiraya verildi!”

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze’de bulunan Hünkar Çayırı alanının 30 yıllığına Erzincan Kültü ve Eğitim Vakfı’na eğitim amaçlı kiraya verildiğini söyledi.

 Çelik: “Hünkar Çayırı 30 yıllık kiraya verildi!”
banner158
banner174

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze’de bulunan Hünkar Çayırı alanının 30 yıllığına Erzincan Kültü ve Eğitim Vakfı’na eğitim amaçlı kiraya verildiğini söyledi. Normalde metrekaresinin 7 bin TL’ye satılabilecek bir yeri bu vakfa 700 TL’ye verileceğini söyleyen Çelik, alanın vakfa verilmesiyle ilgili belgeyi de paylaştı.

30 yıllığına kiraya verildi

Nurettin Çelik, Hünkar Çayırı alanının eğitim amaçlı kullanılmak üzere 30 yıllığına Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı’na kiralandığını belirterek, “Kocaeli Gebze bölgemizin hem sanayisi hem de kültürüyle farklı bir yapı var. Fatih Sultan Mehmet’in karargahını kurduğu ve Hünkar Çayırı olarak ifade edilen  tarihi alanımız orada mevcut. Yıllardan beri orada Gebze Belediyesi bu çalışmaları yapıyordu. Orada bir köprümüz, ona ait bir namazgahımız, çayır alanımız mevcuttu. Burada çeşitli etkinlikler yapılıyordu. Bu alan 195 dönümlük bir alan. Şimdi bakıldığına bu alanın bir vakfa 30 yıllığına eğitim amaçlı kiraya verildiğini gördük. Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı’na 30 yıllığına eğitim amaçlı kiraya verildiği gözüküyor” diye konuştu.

 Yıllık 460 bin TL

Çelik, alanın yıllık 460 bin TL bedelle verildiğini de belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER