KADEM Kocaeli Şubesi Açıldı

Türkiye’nin mevcut siyasal, sosyal ve ekonomik düzenin gelişimine katkı sağlamak, kadınların birikimlerini, yeteneklerini verimli olarak kullanabilecekleri uygun zemini oluşturmak amacıyla kurulan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kocaeli Şubesi faaliyete geçiyor.

 KADEM Kocaeli Şubesi Açıldı
banner158
banner174

Türkiye’nin mevcut siyasal, sosyal ve ekonomik düzenin gelişimine katkı sağlamak, kadınların birikimlerini, yeteneklerini verimli olarak kullanabilecekleri uygun zemini oluşturmak amacıyla kurulan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kocaeli Şubesi faaliyete geçiyor. Büyükşehir Belediyesi restorasyonunu yeni tamamladığı Portakal Hafız Konağı’nın üst katını tahsis ettiği KADEM’in açılışı protokol eşliğinde dualarla açıldı.

 

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle faaliyete geçen KADEM Kocaeli Şubesi açılış programına katılım yoğun oldu. Programa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz,  KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, Kadem Kocaeli İl Temsilcisi Berna Abiş, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Programda açılış konuşmasını yapan Kocaeli İl Temsilcisi Berna Abiş, "Kadının mevcut statüsünü güçlendirmek, haklarını sağlamak için adımlar attık, destekler olduk. Bugüne kadar 24 ilde temsilcilik açtık. Bugün ise 25'inci temsilciliğimizi Kocaeli’nde açıyoruz. Bu yolda bize örnek olan çok kıymetli genel başkanımıza ve Sayın Sümeyye Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum. Sürekli desteğini gördüğümüz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından  açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER