Gebze NEFES Alıyor!

Gazeteniz NEFES her geçen gün halkla daha da kaynaşıyor buluşuyor. Bayi ve abone usulü ile her gün dopdolu haberleriyle okuyucuları ile buluşan Nefes Gazetesi yeni projeler ve atılımlar arifesinde.

 Gebze NEFES Alıyor!
banner158
banner174

Gazeteniz NEFES her geçen gün halkla daha da kaynaşıyor buluşuyor. Bayi ve abone usulü ile her gün dopdolu haberleriyle okuyucuları ile buluşan Nefes Gazetesi yeni projeler ve atılımlar arifesinde. Okuyucuların isteklerini her şeyin üzerinde tutan gazeteniz sizden gelen istek ve şikâyetleri de anında değerlendiriyor. İşte bazı okuyucu değerlendirmeleri:

BÜLENT ATASAYAN: ( EMEKLİ MİLLETVEKİLİ)

“Gazeteniz dopdolu ve halkın istediği ve beklediği haberler ve yorumlarla dolu. Ayrıca baskı kalitesi de çok güzel. Ben eski bir gazete sahibi ve matbaacı olarak bu hususta da tebrik ediyorum. Gazete yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

SEFA AKBULUT: (ESNAF)

Nefes Gazetesini hem içerik bakımından hem baskı kalitesi bakımından çok iyi ve güzel buldum. Aynı kalite ile devam edilmesini arzu ediyorum. Nefes Gazetesi halkın gazetesi olarak yolunda emin adımlarla ilerliyor bunu görüyorum. Önemli olan halkın sesine kulak verilmesidir. Yerel basının görevi ve misyonu çok önemlidir. Eğer yerel gazeteler halkın sorunlarına sahip çıkarlarsa halk da gazetelerine sahip çıkacaktır. Başarılar diliyorum”


Not: Gazetemizle ilgili her türlü öneri ve şikayetlerinizi: 0554 331 22 16 Nolu telefonla, [email protected] adresine yazabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER