Hülya Aksoy'dan Zafer Bayramı Resepsiyonu

Büyük Zaferimizin 96. yıldönümü nedeniyle Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu, TRYP By Wyndham Otel’de gerçekleştirildi.

Hülya Aksoy'dan Zafer Bayramı Resepsiyonu
banner158
banner174
   Resepsiyona; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un yanı sıra; Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu ve eşi,  Kocaeli Milletvekilleri; Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Fatma Kaplan Hürriyet,  Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız ve eşi, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç ve eşi,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Hasan Gündüz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ve eşi, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban ve eşi, Beyazıt Tanç ve eşi, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdür Vekili Ercan Tarran, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve eşi, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sanayiciler ve işadamları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, askeri erkan, Muharip Gaziler, şehit ve gazi yakınları, Yerel ve ulusal görsel ve yazılı basın kuruluşları temsilcileri,  ile vatandaşlar katıldı.

 

Misafirleri karşılayan, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy, resepsiyonda bulunan tüm masaları dolaşarak, misafirleri ile sohbet ettiler.

  .

 

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy resepsiyonda yaptığı konuşmalarında;   “ Değerli misafirler 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlediğimiz resepsiyona hepiniz hoş geldiniz, onur verdiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin çok zor şartlar altında kurulduğu ve bu zor şartların getirdiği zorluklarla mücadelede farklı aşamalar kat edilerek bu noktaya gelindi. Bunlardan biri de Zafer Bayramının kazanıldığı süreçtir, bu da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna gidilen yolda en önemli aşamalardan biridir. Bugün bu Zaferin yıl dönümünü kutluyoruz ve Türkiye Cumhuriyeti yıllar sonra da bu Zaferi kutlamaya devam edecek. Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasında süreç içerisinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Her yıl Türkiye daha iyi bir noktaya doğru mesafelerini sağlıyor. Bu anlamda katkı sağlayan bütün kesimlere teşekkür ediyoruz. Kocaeli olarak da kurumlarımızla iş birliği içerisinde koordinasyon anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değişen ve büyüyen Türkiye’nin ekonomisine en önemli katkıları sunan illerin başında Kocaeli geliyor. Kocaeli olarak da bunu bundan sonraki süreçte de sürdürmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu noktaya gelinmesinde önemli katkıları olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren farklı süreçlerde yaşanan terör olayları karşısında ülkenin birliği ve dirliği için mücadele eden birçok kesim ve mensuptan şehitlerimiz oldu onları da rahmetle anıyoruz. 15 Temmuz darbe teşebbüsünde milli iradeye sahip çıkan vatandaşlarımızdan yaşamını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Bu noktada bu bayrak altında hür ve özgür olarak yaşayabiliyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Her yıl daha mutlu ve daha güçlü bir şekilde kutlamak temennisiyle sizlere saygılarımı sunuyorum.”  diyen Sayın Valimiz, herkesin Zafer Bayramını tebrik etti.

 

Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, eşi Sayın Hülya Aksoy ve davetliler, Grup MAT eşliğinde “Yüzüncü Yıl” ve “Ölürüm Türkiyem” parçalarını seslendirdiler.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER