Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü yıldızlarının başarısı

Kocaeli’inde Jimnastik'in kurucusu olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü her zaman olduğu gibi Jimnastik branşını kitlelere yaymak ve yetenekleri keşfetmek için yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü yıldızlarının başarısı
banner158
banner174

Alt yapılarından yetiştirerek bünyesinde yüzlerce başarılı cimnastikçileri bulunduran Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü, Derince ve Körfez ilçelerinde de Jimnastiği yaymaya  ve ilimiz sporuna hizmet etmeye devam edecek.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Derince İlçe Spor Müdürü Yusuf Yüksel’in destekleriyle Derince’de bulunan cimnastik salonunda çalışmalarına hız verecek olan Kulüp 22 eylülde çalışmalarına başlıyor.

 3-12 yaş aralığında sporcular alanında uzman cimnastik antrenörleri gözetiminde jimnastik antrenmanlarını yaparak jimnastik branşıyla tanışacak. Çalışmalara katılmak ve bilgi almak isteyen veliler 0554 803 70 72’den Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü’ne ulaşabilecek. Derince- Körfez ilçelerini kapsayacak çalışmalar belirlenen gün ve saatlerde Derince Yenikent mahallesi menekşe sokakta bulunan Şehit Emre Kaan Arlı Spor salonunda olacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ilimizin başarılı gençlerinden Başkan Tolga Havuç: ‘İlimizde bir ilk olarak başlattığımız jimnastik branşımızda bir yandan Türkiye genelinde önemli başarılara imza atarken diğer yandan da ilimizde sporcu havuzumuzu büyüterek yetenekli sporcuları keşfediyoruz. Ayrıca sporun temeli olan jimnastik branşımızda jimnastik kökenli sporcular yetiştirerek tüm sporlara alt yapı olanağı sağlıyoruz. Derince ve Körfez ilçelerimizde de büyük bir açık olan branşımızda açığı kapatarak ilimiz sporuna hizmet edeceğiz. Bir ilk olarak Derince ve Körfez ilçelerimizde jimnastik branşı profesyonel anlamda başlıyor.’ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER