KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NİN 2014 – 2018 DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Prof. Dr. Saadettin Hülagü’nün Rektör olarak görev yaptığı Kocaeli Üniversitesi’nin 2014 – 2018 Dönem Değerlendirme Toplantısı, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NİN  2014 – 2018 DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
banner158
banner174
 Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programda; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İlçe Belediye Başkanları, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Rektör Yardımcıları, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Kocaeli Üniversitesi Devlet konservatuarı öğrencilerinin müzik dinletisi ve Kocaeli Üniversitesi Halk oyunları ekibinin Trabzon yöresine ait folklor gösterisi ile devam etti.  

Kocaeli Üniversitesinin çalışmaları ile ilgili yapılan sunumunun ardından  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektörlük yaptığı 2014 – 2018 yılları arasındaki Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen, yapımı devam eden ve  gelecek döneme ait projeler hakkında bilgi sunumunda bulundu.  

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER