Kocaeli'de Nizamettin Yay mağdurları çoğalıyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde esnaflık yapan ve hayatında hiç Kayseri'ye gitmemiş olan M.M.A. Kayseri Melikgazi'de kırmızı ışık ihlalinden Nizamettin Yay tarafından adına kesilen trafik cezasıyla şok oldu.

Kocaeli'de Nizamettin Yay mağdurları çoğalıyor!
banner158
banner174

 Kocaeli'nin İzmit ilçesinde esnaflık yapan ve çiğköfte dükkanı bulunan M.M.A. Kayseri , Melikgazi'de kırmızı ışık ihlali yaptığı için Nizamettin Yay tarfından adına trafik cezası kesilmiş.

Gazetemize açıklamada bulunan M.M.A. benin Kayseriyle hiç bir bağlantım yok ,38 yaşındayım ve yolunu bile bilmem.Eski model bir arabam var buralarda beni idare ediyor,ceza kesildiği günün bir gün öncesi bankada işlem yaptım benzinlikten 50 tl yakıt aldım.Cezanın kesildiği akşam gene İzmit'te gene bankamatikte işlem yaptım.Arabam o kadar iyi bir araba olmadığı için uzun yola çıkmıyorum.Bu arabayla 50 tl'lik yakıt alıp aynı gün Kayseriye gidip gelecek varsa buyursun gelsin.Ayrıca ceza makbuzu içinde Savcılığa itiraz dilekçesi verdim.Şimdi savcılıktan gelecek sonucu bekliyorum dedi.

Yani Nizamettin Yay vakalarının ardı arkası kesilmeden devam etmeye devam ediyor.Bu fahri trafik müfettişi Kocaeli'de bulunan kişilere farklı illerde ceza yazmay devam ediyor.Bu kişi hakkında yüzlerce şikayet dilekçesi ve ceza itirazları hakkında sonuç ne olacak herkes merakla bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2020, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER