Kocaeli Vali'si Aksoy kaymakamları topladı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Valilik Makam toplantı salonunda Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile il değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Vali'si Aksoy kaymakamları topladı
banner158
banner174

 Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Valilik Makam toplantı salonunda Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile il değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda bütün ilçe kaymakamları tam kadro hazır bulundu. 

Toplantıya; Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Dursun Balaban, Beyazıt Tanç, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa  Asım Alkan,  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can katıldılar.

İlimizde yapılan hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ile devam eden ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, İlçe kaymakamları  Sayın Valimize,  ilçelerinde yapmış oldukları  çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundular. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER