Kazalara isyan edip, eylem yaptılar

Pekdemir İnşaat firmasının Başiskele ilçesi Kullar Mahmutpaşa Mahallesinde yaptığı toplam 936 konuttan oluşan “Evimiz Kocaeli” sitesinde yaşayanlar, sitenin giriş-çıkış kapısının bulunduğu Karamürsel Caddesi üzerindeki trafik sorunu nedeniyle tedirgin.

Kazalara isyan edip, eylem yaptılar
banner158
banner174

Çok büyük bir site olan Evimiz Kocaeli Sitesi'nde bütün konutlar yavaş yavaş doluyor. Bu arada, sitenin ana kapasında çok yoğun giriş-çıkış trafiği var. Ama Karamürsel Caddesi üzerinde, site girişinde hiçbir düzenleme yapılmadı. Araçlar bu yoldan çok hızlı geçiyor. Son 6 aylık süre içinde bu bölgede, site girişinde 4 kaza oldu. 31 Ocak’ta meydana gelen kazada bir kişi de hayatını kaybetti. Site sakinleri bu sorunu duyurmak amacıyla bugün eylem yaptılar. 
KORKUYORUZ

Evimiz Kocaeli sitesi girişinde, Karamürsel Caddesi üzerinde toplanan site sakinleri, hayati tehlikelerinin bulunduğunu, korktuklarını haykırdılar, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın bu bölgedeki sorunu çözmesini istediklerini söylediler. 31 Ocak’ta bu bölgede meydana gelen kazada hayatını kaybeden Mehmet Kamil Uner’in oğlu Ömer Uner, “Ben babamı burada kaybettim. Başka insanların ölmemesi için acil önlem istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER