Minibüslerde sınırsız internet

İzmit şehiriçi toplu taşıma hizmetini yürüten 5 Nolu Kooperatife bağlı minibüslere, Kent Kart okuyucu cihazlarının yerine yeni tablet şeklinde cihazlar verildi. Şimdilik 25 minibüste kullanılan cihazlar, kooperatifin diğer araçlarına en kısa zamanda monte edilecek.

Minibüslerde sınırsız internet
banner158
banner174

ARAÇ BAŞINA 5 BİN TL

5 Nolu Şehriçi Kooperatifine bağlı 540 minibüsün tamamına takılacak olan  “Tablet Vadilatör” isimli cihaz, minibüs başına 5 bin TL’ye maloluyor. Minibüsler, mevcut Kent Kart okuma cihazlarını şirkete iade ediyor. Bu sistemin Türkiye’de büyük kentlerin önemli bölümünde uzun süredir kullanıldığı, Kocaeli genelinde bütün araçlara da takılacağı öğrenildi. İzmit’in minibüsleri ilimizde bu cihazları kullanan ilk örnekler olacak.

MİNİBÜSTE İNTERNET

Tablet Vadilatör adı verilen yeni kart okuyucu cihazlarla, Kent Kartların her türlü usulsüz kullanımı önlenmiş olacak. Ayrıca indirimli kartların asıl sahipleri dışındaki kişiler tarafından kullanımı önlenecek. Bu cihazların takıldığı minibüslerde yolcular kesintisiz ve ücretsiz internet erişimi de sağlayabilecekler.

5 AYLIK PARAMIZI ALAMADIK

5 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hasan Öztürk  “Tablet kullanımına geçerek toplu taşımada yeni bir hizmeti başlattık. Biz kente karşı sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Ancak bize verilen söz tutulmadı. 65 yaş ve üstü yolcuları ücretsiz taşıma karşılığında vaat edilen aylık 750 TL’lik ödemenin son 5 aylık bölümünü hala alamadık” dedi. Hasan Öztürk bu konuda önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER