Güzeloğlu: Yöneticiler daha fazla çözüm üretmeli

Güzeloğlu: Yöneticiler daha fazla çözüm üretmeli

 Güzeloğlu: Yöneticiler daha fazla çözüm üretmeli
banner158
banner174
Kocaeli valiliğine atandığı günden itibaren yaptığı çalışmalarla vatandaşların gönlünü kazanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na toplumun desteği her geçen gün artıyor. Her gün ayrı bir ilçeye giderek o ilçelerin yöneticileri ile birlikte sorunları yerinde dinleyen Vali Güzeloğlu bu yapısı ile de vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.
Kocaeli’nin sorunlarının çözümü noktasında başlattığı “İlçe Değerlendirme toplantılarını” sonlandıran Güzeloğlu “Yöneticilerin yaptığı çalışmalar vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmalı,vatandaşlarımızın rahatlığı bizim huzurumuzdur” diye konuştu.
 
Toplantılarda Devlet-Millet buluşuyor
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 12 ilçede yaptığı “İlçe Değerlendirme Toplantılarında” Kocaeli'nin nabzını tuttuğunu söyledi. Güzeloğlu, “Bu toplantılarda devletle millet buluşuyor, kaynaşıyor. Sorunları yerinde vatandaşlardan dinliyorum. Hizmet verenlerin halkla ilişkilerini test ediyorum” dedi
 

Gölcük’ten Dilovası’na
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 22 Temmuz’da Gölcük’te başlattığı, sonuncusunu 9 Aralık’ta Dilovası’nda gerçekleştirdiği “İlçe Toplantılarını” değerlendirdi. Vali Güzeloğlu, “Bu toplantılar, devletle milletin buluşması, kaynaşmasıdır. Vali olarak sorunları yerinde ve vatandaşlarımızdan dinliyorum. Hizmet verenlerin halkla ilişkilerini test ediyorum. Kocaeli’nin nabzını tutuyorum” dedi.
 

Vatandaşlarımızın Günceline dokunduk

Vali Güzeloğlu, devletin kurumsal birimlerini farklı dünya görüşündeki sivil, sosyal, siyasi örgüt temsilcileriyle muhtarları hizmet verenlerle buluşturduğunu anlattı. Güzeloğlu, “İlçelerimizde sorunlarını doğrudan valiye anlatma fırsatı bulan insanlarımızın gündemine ve günceline dokunduk. Emreden ve hükmeden değil hizmet eden bir yönetim anlayışını hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

 

Yöneticiler daha fazla çözüm üretmeli

İlçe Değerlendirme Toplantılarından sonra “Karşılaştırmalı Değerlendirme Toplantılarına” başlayacaklarını söyleyen Güzeloğlu, “Kaymakamlardan ve yöneticilerimizden; sorun yaratan değil çözüm üreten olmalarını istiyorum. Değerlendirme toplantılarında gündeme getirilen sorunların, isteklerin ne kadarının gerçekleştiğini önümüzdeki günlerde masaya yatıracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER