ARTIK CÜNEYT DE YAŞAMIN İÇİNDE OLABİLECEK

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği hız kesmeden faaliyetlerine devam ediyor. 13 Yaşında Serebral Palsi (Beyin Felci) hastası bir çocuğun ihtiyacı olan araç, bir hayırsever vasıtası ile temin edilerek aileye teslim edildi. Olayın seyri şöyle oldu:

ARTIK CÜNEYT DE YAŞAMIN İÇİNDE OLABİLECEK
banner158
banner174
 Mardin Midyat’lı bir aile…. Serebral Palsi (Beyin Felci) hastası 13 yaşındaki oğulları Cüneyt’in tedavisi için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Umuttepe Kampüsünde bir ışık bulmuşlar ve yola düşmüşler. Tedavi sürecinde Darıca’da bir yakınlarında konaklıyorlar. Bir gün Dernek Binamızın önünden geçerken; Dernek Başkanımız Kudret Sekban tarafından derneğe davet ediliyorlar ve bu haberin konusu ondan sonra başlıyor.

Hikayelerini konuşuyoruz ve bu hikayeden yola çıkarak Cüneyt’in bir araca ihtiyacı olduğu kanısına varıyoruz. Sosyal Medyada duyurmamızdan sonra 1 saat içinde Hayırseverimiz Sabahat Bayer bize ulaşarak aracı temin edebileceğini söylüyor.

Aracımız sipariş veriliyor ve ihtiyacımız doğrultusunda dizayn edilerek derneğimize geliyor. 25.10.2017 Çarşamba günü de bu araç duygu yüklü bir ortamda Cüneyt’in ve ailesinin hayatına destek olmak için ailemize teslim ediliyor. Bu anlamlı faaliyetimize desteklerinden dolayı Hayırseverimiz Sabahat Bayer’e çok teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Kudret Sekban

Başkan

Yas-Der

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER