Başkan Toltar Sarışeyhlilere konuk oldu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın her Pazar günü ilçede bulunan yöre dernekleri ile kahvaltı programının bu haftaki durağı Gümüşhane Sarışeyh Derneği oldu.

 Başkan Toltar Sarışeyhlilere konuk oldu
banner158
banner174

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın her Pazar günü ilçede bulunan yöre dernekleri ile kahvaltı programının bu haftaki durağı Gümüşhane Sarışeyh Derneği oldu. Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yansıra Başkan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve dernek başkanları, Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Yücel Nazlı katıldı. Ayrıca kahvaltı programına çok sayıda gençte katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Derneği Başkanı Abidin Kaya, düzenledikleri bu kahvaltılı etkinliğe katılımından ötürü Başkan Toltar’a teşekkür etti.  Ardından Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Yücel Nazlı’da hemşerilerini selamlayarak düzenlenen toplantıya katılımından ve desteklerinden dolayı Başkan Toltar’a teşekkür etti.


Dernek Başkanının ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise " Birlik ve beraberliğimizi ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biri olan bu buluşmalarımızda ilçemizin ana sorunları ve çözümlerini siz değerli hemşerilerimle konuşmak ve tartışmak bizlere ayrı bir güç veriyor. Ülkemiz çok önemli süreçten geçiyor. Bölge coğrafyamızda yaşananları hep birlikte görüyoruz. İslam coğrafyasında akan kanlara dur demek için her türlü oyunlara karşı dimdik ayakta duran, dünya beşten büyüktür diyecek kadar cesur olan bir Cumhurbaşkanımız var. Türkiye eski Türkiye değildir artık. Oynanan oyunları hepimiz çok iyi biliyoruz. Daha çok birlik ve beraberliğimizi sağlamalıyız. Son olarak Afrin'de yapılan Zeytin Dalı operasyonunun en az kayıpla ve başarıyla sonuçlanması dileğimizle dualarımız Mehmetçiğimizin yanındadır."dedi.

Konuşmasının ardından toplantı  sohbet ortamında devam edip son buldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER