Dilovası'nda eğitim konuşuldu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede ki eğitim sorunlarını konuşmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

Dilovası'nda eğitim konuşuldu
banner158
banner174

 Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede ki eğitim sorunlarını konuşmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıya Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Polat, Mühiyettin Gültekin ve Edip Bingöl'de katıldı. Tavşancıl Sahil Resturant'ta düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, "2014 yılında göreve başladığımdan bu yana ekibimizle birlikte güzel çalışmalara imza etmeye çalışıyoruz. İlçemizde eğitim alanında Belediye Başkanımızın önemli desteklerini hep gördük. Eğitime önem veren bir başkanımızın görev başında olması bizlerin işlerini kolaylaştırıyor” dedi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İSZLERE EMANET

Ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Dilovası eğitim alanında son 10 yılda altın yıllarını yaşadı. Yeni eğitime açılan okullarımızla okul ihtiyacımız yok denilebilecek düzeye ulaştı. Bu konuda bizlere hep destek olan Başbakan Yardımcımız Fikri Işık ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” Dedi. Başkan Toltar'ın konuşmasının ardından okul müdürleri ile sohbet havasında geçen toplantıda okul müdürleri talep ve öncelikli istekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.   

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER