Memurların Sağlığı VM MEDICAL PARK’A Emanet

VM MEDICAL PARK KOCAELİ HASTANESİ İLE TÜRKİYE KAMU SEN KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Memurların Sağlığı  VM MEDICAL PARK’A Emanet
banner158
banner174
 "Değer Katan Hizmet" sloganıyla sanayinin kalbinde sağlık hizmeti veren VMMedical Park Kocaeli Hastanesi sivil toplum örgütleriyle işbirliklerini artırıyor. Hastaneyi son olarak Türkiye Kamu Sen Kocaeli Temsilciliği ziyaret etti, iki kuruluş arasında bir sağlık protokolü imzalandı.VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ile Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kocaeli Temsilciliği bir anlaşma yaptı. Yapılan anlaşmaya göre konfederasyona bağlı sendika üyeleri hastanenin sağlık hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanabilecekler.

Anlaşmayla ilgili yapılan imza törenine; VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, Tıbbi Direktör Prof.Dr. Kamil Toker, Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Temel, Kurumsal Pazarlama Müdürü Züleyha Abdülbakioğlu ve Pazarlama Uzmanı Gürsel Pardün ile Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, Türk Yerel Hizmet Sen Kocaeli Temsilcisi Ülfet Alnıaçık, Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ahmet Ciğerci, Türk Haber Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ayhan Altay, Türk Emekli Sen Kocaeli Şube Başkanı Ekrem Ertürk, Birleşik Emekliler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Alp Timincioğlu ve Türk Kültür Sanat Sen Kocaeli İl Temsilcisi Turgut Dursun katıldı.

“HEDEF DAHA FAZLA KİŞİYE HİZMET”

Törende bir konuşma yapan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, "İşbirliklerimiz sonucunda daha fazla insanımıza hizmet etmek en büyük arzumuzdur. Bölgemizin önemli sivil toplum örgütlerinden Türkiye Kamu Sen ile anlaşmış olmaktan gurur duyuyoruz" dedi. Yaptığı sunumla dernek üyelerine hastaneyi tüm detaylarıyla anlatan Dr. Necip Kozalı, önümüzdeki dönemde hastanede açılacak yeni bölümlerle ilgili de bilgiler verdi.

“ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ”

Dr. Necip Kozalı'nın ardından konuşan Türkiye Kamu Sen Kocaeli Temsilcisi Yaşar Şanlı ise; "Bu protokol anlaşması ile üyelerimizin, VM Medical Park gibi bir hastaneden faydalanacak olmaları onur vericidir. Böylesine büyük bir kuruluşla sağlık anlaşması yapmak temsilciliğimiz adına önemli bir adımdır" dedi. Kısa bir hastane turu yapan konfederasyon üyeleri sonrasında VM Medical Park'tan ayrıldılar.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Hakkında:

Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 48 bin metrekare kapalı alanda 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 100'ü aşkın poliklinik ile hizmet veriyor. Dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemleri, yenilikçi tıp teknolojileri ve en iyi hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında bir araya getiren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi tedavi yaklaşımları kadar misafir hizmetleri ve hasta bakım anlayışıyla da adından söz ettiriyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER