Muğla Mermerciler Derneğinden Eğitime katkı

Muğla Mermerciler Derneğinden Eğitime katkı

 Muğla Mermerciler Derneğinden Eğitime katkı
banner158
banner174
Yönetime geldikten sonra sektörün kamuoyunda daha fazla bilinmesi adına yoğun bir çalışma temposu içine giren Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri Yatağan’da eğitim veren Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM)’ni ziyaret etti. 

Okulun bünyesinde bulunan ve Mermer sektörüne ara eleman yetiştiren bölümün atölyesinde yeterli makine ve donanım olmaması sebebiyle öğrenci kayıt edilememesi durumuna çözüm bulmaya çalışan başkan Ercan okulda incelemelerde bulundu. 
Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü ve öğretmenlerin katıldığı toplantı sonucunda başkan Mustafa Ercan, öğrencilerin eğitim göreceği atölyenin tüm makine ve ekipmanlarının dernek tarafından karşılanacağını belirtti. 

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan, “Dernek olarak okulumuzda öğrencilerin yetişmesi için gerekli tüm makineleri karşılayacağız. Burada yetişen öğrencilerimizin ileride iş sorunu da olmayacak. Sektörümüzde yetişmiş ara elemana çok ihtiyacımız var. Bu konuda yapılması gereken her şeyi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak yeni eğitim dönemine kadar yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER